Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Lucy Viola Navy

Tante Betsy dress Lucy

Het tweede jurkje van de nieuwe collectie die ik jullie wil showen is de Tante Betsy Dress Lucy Viola Navy. Een jurkje met een nieuw soort kraagje. Een printje wat Tante Betsy in deze collectie in diverse model jurkjes laat terugkomen. En dat snap ik, want het printje is echt prachtig!

Tante Betsy dress Lucy

Ik ben gek op de kleurencombinatie (donker)blauw en rood. Dus uiteraard combineerde ik bij de Dress Lucy Viola weer het rode cardigan vestje van de afgelopen zomer collectie en mijn rode Sanita laarzen. Ik was voor de foto wel mijn corrigerende onderbroek (heel sexy) vergeten. Ik merk dat ik eigenlijk niet zonder kan, want ik vind dat toch net even wat strakker staan.

Ik draag van de Lucy Viola dress maat L. Deze sluit prima aan en zit nergens te knellen. Het kraagje zal ik wel even mijn een strijkbout moeten aanpakken, want hij had nu de neiging een beetje te krullen. Ik vind het kraagje een leuke touch geven aan deze jurk. Wat mij betreft een blijvend model!

Tante Betsy dress Lucy

Het printje is ook verkrijgbaar in zwart in combinatie met roze en wit, en in het rood. En naast het Lucy model is dit printje ook in een Lola model verkrijgbaar.

Het zwart met roze is ook echt een gave combinatie! Super mooi! Helaas is het Lola model voor mij niet echt flatteus. Ik heb een kleine boezem en een buik, dat is niet echt mooi in dit model vind ik zelf. Ik voel mij er in ieder geval niet zeker in. Daarom ben ik blij dat het Lucy model beschikbaar is. Tante Betsy houdt rekening met elk type vrouw šŸ˜‰

Tante Betsy dress Lucy

Ik wil mijn lieve volgers trouwens ontzettend bedanken voor alle lieve reacties en woorden die ik kreeg nav mijn outfit post van dit weekend. Het is zo fijn om te lezen dat er mensen waren die mijn outfit posts hadden gemist en dat ze gewoon een mooie stralende vrouw zagen als ze mijn foto’s zagen. Ik zat met een blos op mijn wangen de reacties op mijn blog en Facebook te lezen. Super bedankt lieverds!

Vanaf aankomende vrijdag zijn alle nieuwe jurkjes bij Tante Betsy online verkrijgbaar. In de verkooppunten kan je nu al terecht voor al het moois.

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Jobke

  Staat je super! Ik vind de kraag echt heel mooi bij je staan.

  februari 13, 2018 at 15:42
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Dit is echt een Hilde jurkje! Deze staat jou zo mooii! Wat een heerlijke combinaties maakte je. Ja lieverd wij zien alleen een stralende Hilde in een mooie vrolijke Tante Betsy jurk.

  Ik ben zelf zwaar verliefd op het Lola model en och die buik die is er nu eenmaal. Alhoewel ik toch begin na te denken over shapewear…alhoewel ik kan beter denken aan minder chocolade en minder dropjes en buikspieroefeningen whahahha. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy I’m gonna kiss you all overMy Profile

  februari 13, 2018 at 20:30
 • Reply Femke van Oudheusden

  Welkom terug!! Staat je weer goed.

  februari 13, 2018 at 21:20
 • Reply Monique

  Geweldige jurk! En ik vind dat kraagje ook super!
  Staat je erg goed!

  februari 13, 2018 at 22:54
 • Reply chucky1012

  Wauw..
  Deze dress staat je mooi.

  Xoxo

  februari 14, 2018 at 10:30
 • Reply Ellen jacobs

  Staat jou weer erg mooi, had eerst mijn twijfels over dit model..

  februari 14, 2018 at 14:29
 • Reply Claudia

  Deze staat je fantastisch Hilde. Ik hoop dit model snel een keer ergens te kunnen passen. Print is ook super mooi! Groetjes, Claudia

  februari 15, 2018 at 07:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge