Follow:
beauty

Bioré Limited Edition porie-strips

Bioré

Hier in huis hebben wij altijd lol als we aan de slag gaan met neus-strips. Vooral Amy en Fenna gebruiken dit soort strips af en toe en zien ook altijd wel resultaat. Nóg leuker is om strips te gebruiken die ook nog eens een leuk printje hebben! (het is net als bij pleisters, je wilt toch ook liever een pleister met een leuk plaatje dan een saaie effen?). Amy en Fenna hebben de Bioré diep reinigende porie-strips getest!

Bioré

Deze leuke uitgave van de Bioré strips is een tijdelijke uitvoering. Ik vind het leuk bedacht en het geeft de strips inderdaad nét dat beetje extra. In de verpakking zitten 6 strips die allemaal netjes en hygiënisch zijn verpakt. (ook handig dus om mee te nemen op reis).

Bioré

Achterop de verpakking staat in duidelijke stappen hoe je de strip moet gebruiken. Zelf heb ik ooit eens de fout gemaakt mijn neus niet van te voren vochtig te maken waardoor de strip niet blijft plakken.

Bioré

Fenna stelde zich beschikbaar om de strip te testen. Sowieso is het gebruik van een diep reinigende porie-strip bij een gecombineerde-vette huid aan te raden. De strips verwijderen namelijk direct het vuil, vet en mee-eters die zich op de huid van de neus bevinden. Door regelmatig gebruik verminder je de kans op ontstekingen.

Het verwijderen van de strip ging niet helemaal pijnloos. Fenna vond dat niet heel erg prettig aanvoelen. Maar eenmaal verwijdert was toch duidelijk te zien dat de strip goed zijn werk had gedaan. Veel onzuiverheden waren weg.

Bioré

De Limited Edition Bioré diep reinigende porie-strips zijn voor 7,99 verkrijgbaar bij oa Etos.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Leuk om te lezen dat je dochter dit getesd had!
  Fijne review.

  Xoxo

  maart 29, 2018 at 08:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge