Follow:
beauty

Nacomi Body Mousse Blauwe Bosbes

Nacomi

Ken je zo’n toetje, zo’n mousse, dat knettert als je je lepel erin doet? Zo’n soort mousse kan je nu ongestoord op je lichaam smeren. Hoe fijn! Als je straks de foto ziet van de mousse, dan krijg je ook direct zin om er een hapje van te nemen. ­čśë

Nacomi

Zoals ik al in eerdere blogposts schreef ( No-Rinse Avocado Olie Haar Conditioner en Natural Body Oil Delicious Cookie ) is Nacomi een merk dat dierproefvrij is en natuurlijk. Geen gekke chemische samenstellingen en daarmee een stuk veiliger voor de huid.

In de Body Mousse van Nacomi zit shea boter, amandelolie en wilde roos olie, stuk voor stuk prachtige ingredi├źnten die de huid optimaal voeden en verzorgen. ( en tevens lekker laten ruiken ).

Nacomi

Op de verpakking, die ik overigens erg leuk vind met de metalen draaidop, staat duidelijk dat het om een natuurlijk product gaat. Ook bevat het een eco-logo, ik durf niet te zeggen aan welke eisen het product moet doen om dit logo te krijgen.

Dan nu de mousse:

nacomi

Toen ik het potje voor het eerst opendraaide werd ik op slag verliefd op de geur. Het ruikt echt zo heerlijk fruitig en vrolijk. Ik vind dit een op en top voorjaarsgeurtje. En kijk eens naar het product, hier wil je toch een hap van nemen? De mousse ziet er uit om meteen lekker te gaan gebruiken.

Nacomi

Al bij het eerste likje mousse voel je hoe heerlijk zacht het op de huid aanvoelt. Bij het inmasseren trekt het vrij snel in de huid en laat een prachtige glans achter op je huid. En de geur, ontzettend fijn! Echt een ontzettend heerlijke geur.

In de webshop van Nacomi zie je dat er nog meer geuren verkrijgbaar zijn in de mousse variant. Dus lijkt bosbes jou niet zo fijn, kijk gerust of een andere geur je meer aanspreekt.

nacomi

Zoals je op de verpakking leest verjongt deze body mousse de huid ook door de vitamine C en de antioxidanten die erin verwerkt zijn. Sowieso oogt de huid jonger bij dagelijks je huid goed te verzorgen met een body product. Ik doe dit nu bijna een jaar, 2x per dag mijn lichaam insmeren, en ik merk echt dat mijn huid veel meer stevigheid krijgt en een mooie glans heeft. En als het in je routine zit kost het ook ├ęcht niet zoveel tijd.

Omdat de mousse heerlijk snel intrekt is dit ook een ideaal product voor in de ochtend. Je kan je na het insmeren vrij snel alweer aankleden. Ik hou ervan!

De producten van Nacomi zijn verkrijgbaar in de webshop.

De Body Mousse blauwe bosbes komt in een pot van 150ml en kost 6,99

Hoe vind jij de mousse eruitzien?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Marieke

  Dit lijkt mij echt een heerlijk product. En helemaal niet duur trouwens!

  april 26, 2017 at 06:41
 • Reply Beau Bewust

  O my. Dit klinkt toch gewoon al te chill? Mousse om je lichaam mee in te smeren. Ik ben altijd al gek op scheerschuim, douche foams en mousse. Dus dit vind ik sowieso een topper!

  april 26, 2017 at 09:07
 • Reply Irene

  Lijkt mij een heerlijk product met een heerlijke geur. Ik ga eens een kijkje nemen in de webshop.

  april 26, 2017 at 10:16
 • Reply Martiena de Graaf

  Je hebt schitterende foto’s van je product gemaakt! Je presenteer je product op een mooie manier qua foto’s en teksten. Ik ga dit ook onthouden voor cadeautjes. Ideaal!

  april 26, 2017 at 10:57
 • Reply Babs

  Lijkt mij ook heerlijk, ik zou ook wel een hap eruit willen nemen. Ik ben zo benieuwd hoe zoiets smeert, nooit zelf meegemaakt.

  april 26, 2017 at 11:11
 • Reply Johanne

  Oeeh, dat klinkt heel fijn! Heb ook nog nooit gehoord van een mousse die je op je lichaam kunt smeren. Fijn prijsje ook :).
  Johanne onlangs geplaatst…5 redenen waarom wij stiekem w├ęl millennials zijnMy Profile

  april 26, 2017 at 11:13
 • Reply Kim - Favourkids

  Dit klinkt echt goddelijk! En zo ziet het er trouwens ook uit ­čÖé

  april 26, 2017 at 12:02
 • Reply Chantal | Capital Monday

  OE ik ken dit merk en product nog helemaal niet. Het ziet er wel heerlijk uit!
  Chantal | Capital Monday onlangs geplaatst…Let memories last for ever! | Fotofabriek.nlMy Profile

  april 26, 2017 at 12:16
 • Reply Astrid

  Dat ziet er inderdaad heel erg lekker uit! Zou er wel een hapje van willen nemen ­čśÇ De prijs valt me ook erg mee. Ik moet ook meer gaan smeren en het in mijn routine gaan verwerken…
  Astrid onlangs geplaatst…IkhouvanBeauty bestaat (ruim) 1 jaar + WinactieMy Profile

  april 26, 2017 at 12:33
 • Reply Maddy

  Ik kende het niet, maar ik moet zeggen het lijkt me heerlijk! Ik wil het zeker proberen.

  april 26, 2017 at 12:43
 • Reply Sofie Katelijne

  Nog nooit van dit merk gehoord! Lijkt me wel een tof product ­čÖé

  april 26, 2017 at 13:19
 • Reply chucky1012

  Klinkt goed en niet duur.
  Het klinkt hemels ­čśë

  april 26, 2017 at 14:23
 • Reply Cathy

  Mooi beschreven, die mousse ziet er op zich al fantastisch uit!

  april 26, 2017 at 19:28
 • Reply Gabrielle

  Super goed dat Nacomi dierproefvrij is en geheel natuurlijk. Ik wil het inderdaad meteen opeten haha
  Gabrielle onlangs geplaatst…Cultuur snuiven in Trier [Duitsland]My Profile

  april 27, 2017 at 21:03
 • Reply Tiffany

  Ik kende het product en merk nog niet, maar zou de mousse wel eens willen uitproberen!

  april 28, 2017 at 22:56
 • Reply Miryam

  Oh dit klinkt heerlijk!! Ben hier erg benieuwd naar. Fijne foto’s ook.

  mei 1, 2017 at 20:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge