Follow:
lifestyle

Leuke inspiratie voor ons nieuwe huis!

samenwerking

Over anderhalve maand krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We kijken er zo naar uit! We gaan naar een flink groter huis en zijn niet van plan alle meubels mee te nemen. Dit betekent dat er dus een hoop aan interieur aangeschaft moet worden. Ik vind het heerlijk om Pinterest af te struinen voor ideetjes voor het nieuwe huis. In deze blog zal ik een beetje laten zien wat er allemaal op mijn verlanglijstje staat.

Nieuwe pannen!

Misschien niet iets waar je meteen warm voor loopt, maar ik kan niet wachten om nieuwe pannen aan te schaffen. Veel van onze pannen zijn zo’n 15 jaar oud en sommige zijn hoognodig aan vervanging toe. Tijdens het rondneuzen op internet kwam ik op de site van OTTO, waar ik mijn oog heb laten vallen op deze geweldige pannen in dĆ© perfecte kleur!

samenwerking

Het merk Risoli is niet goedkoop, maar ik denk dat we met deze pannen de komende 15 jaar weer flink aan de slag kunnen in de keuken. En pannen die passen bij kleuren die in je huis terugkomen is toch geweldig? šŸ˜‰

Vloerkleden

samenwerking

In het huis liggen plavuizen. Ik wilde eerst kijken of we er geen laminaat over konden leggen, maar dit wordt best een prijzige aangelegenheid omdat de oppervlakte zo groot is. Mijn moeder kwam met een tip om gewoon 2 mooie vloerkleden in de woonkamer te leggen. Eentje bij de zithoek en eentje bij de eethoek. Zo kunnen we voorlopig kijken of bevalt. Ik hou erg van de sfeer die vloerkleden geven, dus eigenlijk een prima oplossing!

Nieuwe eethoek

Onze eettafel gaat wel mee maar die komt in de keuken. Dan kunnen we in de ochtend lekker in de keuken ontbijten. Voor de woonkamer gaan we dus op zoek naar een mooie nieuwe eethoek. Er is zoveel moois te vinden, maar onze smaak gaat een beetje richting deze stijl.

Alleen de stoelen willen we waarschijnlijk in de kleur van de nieuwe bank (die we nog moeten uitzoeken). Een lekkere grote eettafel zodat we eindelijk weer normaal aan de tafel kunnen eten ’s avonds en een plek hebben om spelletjes met elkaar te doen.

Lampen

Onze verzameling lampen in ons huidige huis is een bij elkaar geraapt zooitje. Action lampjes, verschillende stijlen, Ć©Ć©n pot nat. We willen in ons nieuwe huis lampen die allemaal met elkaar matchen qua stijl. En de stijl?

samenwerking

Zwart, stoer, industrieel….you name it! Maar in deze stijl willen we onze lampen gaan doen. Deze hanglamp vind ik dan ook geweldig om boven de tafel in de keuken te doen. En dan niet al te felle spotjes zodat we een heel sfeervol verlichte woonkamer creĆ«ren.

Verven

Hier moet ik Andries nog een beetje mee overtuigen. Ik wil dolgraag Ć©Ć©n muur in de kleur Early Dew van Flexa. Ik vind deze kleur zo mooi in combinatie met de kleuren van de meubels en lampen. Andries wil het liefst alles wit, maar dat vind ik saai. Kijk nou hoe mooi deze kleur is!

Misschien moet ik hem dan maar de vrije hand geven in het uitzoeken van het bankstel (of hem het gevoel geven dat hij het helemaal in zijn eentje uitzoekt ;-)), zodat ik mijn muur kan verven in deze prachtige kleur. Gelukkig hebben we nog even de tijd om hem hierin te overtuigen šŸ˜‰

Ook heb ik al een paar leuke behangsoorten gezien om te gebruiken in onze slaapkamer en wc’s. Wellicht ook niet helemaal nog in samenspraak met manlief, maar dat komt vast goed. Ik kijk er al naar uit om alle vorderingen met jullie te delen. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige style en mooie teinten
  Goed idee van de vloerkleden.
  Ook het industriƫle is helemaal een trend.
  Ben zo benieuwd hoe jullie nieuwe woning er ingericht uit zal komen te zien….

  Xoxo

  maart 12, 2020 at 18:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge