Follow:
lifestyle

Klaar voor de Kerst?

Met de feestdagen om de hoek ben ik, als echte planner, al ruim van te voren op zoek naar de leukste cadeautjes voor mijn gezin. Nu Thomas nog in de sint en zijn pieten gelooft hebben we de afspraak dat 5 december een feestdag is met cadeautjes voor de kids, en de Kerstdagen iets meer gericht is op de volwassenen. Voor de kids hebben we dan een kleinigheidje, maar met de familie hebben we met de volwassenen dan cadeautjes voor elkaar. 

Ik moet zeggen dat ik het voor mannen altijd lastiger vind om cadeautjes te vinden dan voor vrouwen. Helaas bestaat de familiekant bij mijn vader ( waar we vaak met cadeautjes doen ) voornamelijk uit mannen! Ik heb 3 broers ( waarvan er maar 1 een relatie heeft op dit moment ), een vader én Andries…..allemaal mannen! Voor mijn bonusmoeder en schoonzusje is het niet zo moeilijk iets te verzinnen, maar die mannen….zucht.

Maar ik laat mij niet zo snel uit het veld slaan en ben toch op zoek gegaan naar kerstcadeautjes voor mannen. Voor mijn vader en Andries kwam ik dit grappige wijnglas tegen! Beide zijn een liefhebber van wijn, dus een grappig item als dit vond ik een goed idee!

Inmiddels weten we ook van elkaar dat er ook grappige cadeautjes tussen zitten elk jaar. Flauwe cadeautjes horen erbij! Zowel mijn middelste broer als vader hebben nogal eens de neiging om met sokken in slippers te lopen ( inmiddels heb ik vernomen dat deze afgrijselijke look afgelopen zomer een ware modetrend was, my gosh, why??!!). Maar daarom vond ik deze sokken een mooi en passend cadeau.

Mijn oudste broer is bezig voor zichzelf te beginnen als fotograaf. Hij maakt dan ook fantastische foto’s! ( check mijn schoonzusjes Instagram maar eens ). Dit cadeau is dan ook perfect voor hem!

Tja, en over “pestcadeautjes” gesproken….Andries vertelt meerdere keren per jaar, als Amy weer door de regen naar school moet fietsen, dat hij als brugpieper een half uur moest fietsen en dat hij dan een Ajax poncho droeg. ( waar hij, als we hem moeten geloven, ook mee gepest is ). Deze anekdote komt zo vaak terug dat er gewoon een nieuwe poncho móet komen voor Andries. Maar dan één in de stijl zoals hij zichzelf regelmatig voor doet komen tegenover Thomas: een superheld!

Ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien bij het openmaken van dit cadeau!

Ik heb nog een aantal weken om de laatste cadeautjes in te slaan, maar alleen de voorpret al geeft mij een big smile!

Doen jullie ook aan “pestcadeautjes” met de feestdagen?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jelka

  Wij doen toch meer sinterklaas. Kinderen zijn 2 en 5,dat speelt natuurlijk mee, maar wij hebben nooit cadeautjes gedaan met kerst. Maar december blijft cadeautjestijd natuurlijk!
  Wat ik me dan stiekem afvraag, lezen jouw familieleden je blog niet? Want dan is de verassing er natuurlijk wel af. Of verbied je ze het nog te lezen vanaf november?
  Groeten, Jelka

  november 24, 2017 at 09:54
 • Reply Miriam-sweet& Nice things

  Leuke cadeautjes voor de mannen!
  Ik hoop dat je familieleden deze blogpost niet lezen. Anders is het geen verrassing.

  november 25, 2017 at 18:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge