Follow:
beauty, gezondheid, lifestyle, samenwerking

Blijf gezond met een lekkere green juice

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor mij altijd weer even pas op de plaats. Qua gezondheid dan ;-). Elk jaar neem ik mij toch weer stiekem voor om beter voor mijzelf en mijn lichaam te zorgen. Dit jaar voelt dit voor mij misschien wel extra belangrijk. Mijn vader gaat toch weer de mallemolen in voor zijn gezondheid, dus dat zet je wel weer even aan het denken. ‘Misschien toch die teveel aan kilo’s even aanpakken?’ ‘Misschien toch weer even wat meer gaan bewegen?’ ‘Misschien toch vaker iets meer moeite doen voor een gezonde maaltijd dan de makkelijkere weg kiezen?’ Herkenbaar? Dan is de blog van vandaag misschien al een stap in de goede richting naar een gezonde start van 2022!

Meer groente en fruit

Gelukkig is dit het seizoen van de lekkere mandarijnen! Dat is één van de weinige fruitsoorten waar ik er zo een stuk of 3-4 per dag van eet. Zalig vind ik die! Maar laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk niet de hoeveelheid om aan een gezonde dosis vitamines te komen. Vooral aan groentes valt er voor mij nog flink wat winst te behalen. Maar ik ben ook geen keukenprinses, dus ik neig vaak een beetje naar een eenzijdige keuze qua groentes. Hoe ik dit kan aanpakken? Shaken maar!!

Mijn man neemt al dagelijks shakes met proteïnes voor het sporten. Dus het nemen van shakes is hier in huis niet onbekend. Maar voor mij is het belangrijker om een shake bomvol vitamines te nemen. Dus dan is bijvoorbeeld een green juice van Orangefit een idee. Wanneer je geen tijd of zin hebt om zelf allemaal verse ingrediënten in een shaker te proppen en een shake te maken is een complete  verpakking met alles wat je nodig hebt een ideale oplossing.

‘Kickstart je dag met de rockster der groene sappen: Orangefit Greens. 85% van de volwassenen eet dagelijks niet voldoende groenten en fruit. Met één schepje Greens krijg je 24 verschillende soorten groenten en fruit binnen. Daarmee zit je gelijk op 30% van je dagelijkse vitaminebehoefte. Tel daarbij de vele vezels en antioxidanten op en je snapt dat dit niet zomaar een sapje is.’

Je kan deze poeder mengen met water en als shake in de ochtend drinken. Twijfel je of je de smaak wel lekker zal vinden? Je kan de poeder ook gewoon mengen met een sapje of een smoothie, ideaal! Ook lekker door je yoghurt in de ochtend bijvoorbeeld. Wanneer je met zoiets gezonds de dag start voel je je toch meteen ook een stuk lekkerder?

Wanneer je de green juice aanvult met 2 stuks fruit en een gezonde maaltijd in de avond ben je al super goed bezig. Want ook ik moet bekennen dat ik bij die 85% hoor. Ongemerkt eet ik toch veel minder groenten en fruit dan dat ik eigenlijk zou moeten. Stom eigenlijk om zo met je lichaam om te gaan….

Met een zak Orangefit Greens kan je een hele maand lang elke dag een shot vitamines tot je nemen. De greens bevatten maar liefst 24 soorten groenten en fruit (sommigen welke ik anders nooit zou eten ;-)).

Kortom, ben je net als ik van plan om het nieuwe jaar gezond van start te gaan? Dan is elke ochtend een green juice een aanrader. Even die vitamines erin en gaan!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge