Follow:
boeken

Boekenhaul! Soms moet je jezelf even verwennen.

Bij Bol.com heb ik altijd een mega wishlist aan boeken. Als ik online een goede recensie lees, en het boek lijkt mij gaaf, dan zet ik hem bij Bol.com meteen op mijn wishlist. Afgelopen week had ik een extraatje voor mijzelf en besloot ik een paar boeken te kopen. Ook een aantal die ik wel moest kopen omdat ik een vervolgdeel als recensie-exemplaar had ontvangen. Een beter excuus is er niet toch? 😉

Korting

Onlangs schreef ik al een artikel over 24/7 Discount. Ook bij deze bestelling heb ik bij Bol.com besteld via de site van 24/7 Discount. Hierdoor heb ik toch weer wat extra korting ontvangen en spaar ik zoetjes aan tot mijn eerste uitbetaling bij 24/7 Discount. Zeker als je, net als ik, vaak online iets koopt zou ik je zeker gratis inschrijven!

Tip: Mocht er een boek in deze blog zijn die je ook wil kopen. Klik hem via de link in het bericht aan, stop hem in je mandje, maar vervolg het proces om het te kopen nog niet. Ga naar de site van 24/7 Discount via de link in mijn blogpost (hierdoor krijg je meteen 5 euro cadeau in je online spaarpotje!), registreer je gratis en ga dan via hun site naar Bol.com en vervolg het betaalproces. Zo ontvang je nog extra korting wat wordt bijgeschreven in je online spaarpot!

Welke boeken heb ik gekocht?

Bij thuiskomst van onze vakantie zat een recensie-exemplaar van Scott Bergstrom The Cruelty deel 2 bij de post. Super gaaf aangezien ik die aangevraagd had! Maar deel 1 moet ik ook nog lezen. Ik besloot daarom deel 1 zelf te kopen zodat ik ze straks achter elkaar kan lezen. De covers zijn echt super tof! (link naar boek)

Hetzelfde verhaal geldt eigenlijk ook voor de Summoner serie van Taran Matharu. Ik ontving deel 3 als recensie exemplaar. Dus mocht ik van mijzelf de eerste twee delen kopen. 😉

Deel 1 De Nieuweling vind je hier. (is nu 12,50 voor een hardcover! Koopje!)

Deel 2 De Edele vind je hier.

Dan een boek die ik gewoon wilde hebben. Ik volg Chinouk Thijssen al een tijdje op YouTube en was reuze benieuwd naar haar boeken. Haar nieuwste boek Fataal spel wordt lovend ontvangen, en dat maakte mij nieuwsgierig. En thrillers zijn toch een soort boeken waar ik erg van hou!

Ook vind ik het fijn dat het niet een al te dik boek is. Zo kan ik het mooi tussen mijn recensie exemplaren die allemaal klaarliggen even lezen. Ik vind het boek er in ieder geval spannend uitzien! (klik hier om het boek bij Bol.com in je mandje te stoppen)

En als laatste….

Nóg een thriller! Op Facebook kwam deze voorbij en iedereen reageerde zo enthousiast op dit boek dat ik hem dolgraag wilde gaan lezen. En voor 10 euro (exclusief de extra korting via 24/7 Discount) vloog deze zo in mijn mandje. ;-).  (klik hier om naar het boek te gaan)

Ik ben weer dolblij met mijn boeken bestelling. Heerlijk om een pakket met de post binnen te krijgen met prachtige boeken toch?

Heb jij één van deze boeken gelezen? Zo ja, wat vond je ervan? En tips zijn uiteraard ook altijd welkom!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Mooi meegenomen die korting (y)

    Een fijn lang weekend Xoxo

    mei 19, 2018 at 10:37
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge