Follow:
budget

Met korting online shoppen? Graag!! Gebruik 24/7 Discount

Ik hou van boeken en koop deze dan ook regelmatig. Soms vind ik het heerlijk om door een boekenwinkel te struinen, maar meestal ga ik toch voor het gemak van online shoppen. Want stiekem moet ik toegeven dat mijn hart telkens een sprongetje maakt als de pakketbezorger weer voor de deur staat. 😉 (herkenbaar?). Als ik had geweten dat er een mogelijkheid was om op al je online aankopen een percentage terug te krijgen, had ik daar al veel eerder gebruik van gemaakt! Korting op bijna al je online aankopen, wie wil dat nou niet?!

Via 24/7 Discount extra korting op je aankopen.

Eigenlijk is het heel simpel. Op de site van 24/7 Discount staan duidelijk alle online shops die zijn aangesloten. In plaats van direct de desbetreffende webshop in je browser in te vullen klik je hem simpelweg aan via de site van 24/7 Discount. Stel ik wil een E-book bestellen bij de webshop Ebook.nl, dan klik ik op de site van 24/7 Discount op de button ‘bezoek Ebook.nl met korting’ en je komt vanzelf op de website van Ebook.nl. Alleen nu ontvang je automatisch 4% korting op je aankoop! Super handig!

Er zijn echt honderden winkels aangesloten bij 24/7 Discount. Bekende winkels als Bol.com, Booking.com, Wehkamp.nl, Hema.nl en Coolblue. In alle categorieën zijn ontzettend veel webshops beschikbaar om met korting te gaan shoppen.

Ben je een regelmatige online shopper?

Tip: zet een snelkoppeling op je bureaublad van je computer, mobiel en/of tablet. Zo vergeet je nooit om via 24/7 Discount te gaan shoppen! Op een gegeven moment zit het in je systeem en loop je geen korting meer mis!

Betrouwbaarheid

24/7 Discount heeft ruim 250.000 leden en zijn ze heel transparant. Op hun website staat alles duidelijk uitgelegd en inschrijven is gratis. Eigenlijk alleen maar voordelen! Je denkt misschien dat die paar cent per aankopen die je terugverdiend niet de moeite waard zijn. Maar ik kan je verzekeren dat je ongemerkt heel snel een leuk extraatje hebt verdiend! Spaar met dat extraatje bijvoorbeeld voor de maand december? Of voor een leuk uitje met je partner of met je gezin? Je zal merken dat het ongemerkt écht snel oploopt als je vaker online aankopen doet. Misschien laat je online je boodschappen bezorgen door Albert Heijn? Ook die staat in het rijtje shops. Of bestel je graag games of speelgoed bij Bart Smit? Hop, via 24/7 Discount krijg je een percentage terug.

Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

 1. Maak met je emailadres een gratis account aan bij 24/7 Discount
 2. Zoek een winkel op waar je graag bij wilt shoppen
 3. Klik op de “bezoek met korting button”. De webshop opent in een nieuw venster.
 4. Start met winkelen en rond je bestelling direct online af.
 5. Binnen 48 uur is de ledenkorting aan jouw account toegevoegd.
 6. Zodra je € 25,- aan ledenkorting hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. 24/7 Discount stort de ledenkorting binnen 7 dagen op jouw rekening.

Ik mag jou alvast €5,- als welkomstcadeau geven!

Om alvast een vliegende start te maken met het sparen van kortingen op je online aankopen mag ik je via hillybillybeauty.nl 5 euro saldo cadeau geven. Als je je aanmeldt bij 24/7 Discount via deze link dan komt er al direct 5 euro in je online spaarpot! Hoe leuk is dat? Dus even snel gratis registreren en die 5 euro innen zou ik zeggen!

Ik weet in ieder geval wel dat ik voortaan al mijn boeken die ik online bestel bij Bol.com/Eci.nl(Bookspot) via 24/7 Discount ga bestellen. Waarschijnlijk heb ik dan binnen no time mijn eerste 25 euro terugverdiend! 😉

Ga jij ook vanaf nu alleen nog maar met korting online shoppen?

Liefs Hilde

** Dit artikel is in samenwerking met 24/7 Discount **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jennifer

  Klinkt goed! Ik ga 24/7 Discount zeker eens proberen 🙂

  april 30, 2018 at 12:54
 • Reply Wendy

  Klinkt goed zeg! Ik ga het zeker eens proberen! Groetjes Wendy

  april 30, 2018 at 16:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge