Follow:
boeken, review

Boekenreview: Flirten met de baas – Natasha Madison

New Adult, tja, of ik echt van dit genre houdt weet ik eigenlijk nog niet echt. Ik heb nooit echt een behoefte aan uitgebreide beschreven seksscènes. Tóch wilde ik graag het boek ‘Flirten met de baas’ lezen, wilde het toch een poging wagen. En wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen! Nog nooit zo vaak hardop gelachen tijdens het lezen de laatste tijd. De seksscènes, daar las ik een beetje overheen. Maar de humor……wat een geweldige humor heeft dit boek!

Het verhaal

Lauren, alleenstaande moeder van 2 kids, besluit weer een beetje haar “gewone” leventje op te pakken nadat ze is gescheiden. Ze heeft een nieuwe baan gekregen en wil haar uiterste best doen om dit te laten lukken. Op de eerste werkdag krijgt ze het alleen al voor elkaar om te laat te komen omdat ze onderweg een ongelukje met haar auto heeft gehad. Als ze op haar nieuwe werk haar baas ontmoet blijkt dit dezelfde (super knappe) klojo te zijn die haar die ochtend aanreed. De toon is meteen gezet 😉

Haar baas, Austin, blijkt helaas een onsympathieke klootzak te zijn die helaas wel ontzettend knap is. Hij heeft besloten om Lauren ook niet aardig te vinden maar kan zijn ogen niet van haar af houden. De haat/liefde verhouding begint te ontwaren. De dynamiek tussen Lauren en Austin is fantastisch beschreven. Vooral de pesterijen die ze om en om met elkaar uithalen zijn zó hilarisch dat ik hardop moest lachen. De manier van schrijven is zeer prettig waardoor ik al vrij snel helemaal in het verhaal zat. Daardoor waren bepaalde humoristische situaties zo pakkend omdat ik het mij helemaal voor de geest kon halen alsof de situatie zich voor mijn eigen ogen afspeelde.

De personages zijn zeer goed uitgewerkt. Ook de bij-personages zoals de gekke zus van Lauren en de beste vriend van Austin zijn tot in de puntjes beschreven. Omdat ook deze personages zo goed zijn uitgewerkt kom je heel goed in het verhaal. Geen enkel personage blijft vlak of oninteressant. Het is een groep mensen die zo uit de serie Friends geplukt zou kunnen zijn.

Bij New Adult kan je verwachten dat er seksscènes in beschreven zijn. Persoonlijk ben ik daar niet zo’n fan van, maar omdat dit boek zoveel andere gave elementen bleek te hebben kon ik mij daar wel overheen zetten. De scènes waren gedoseerd waardoor het niet té vaak voorbij kwam gelukkig. 😉 (met mijn Ereader in het clubhuis van de hockey een seksscène lezen vond ik toch wat ongemakkelijk ;-))

Flirten met de baas

De heerlijke verhouding tussen Lauren en Austin, het aantrekken en wegduwen, is zo goed geschreven dat het absoluut niet langdradig wordt. Je blijft benieuwd of ze elkaar eindelijk écht leuk gaan vinden. En ik blijf het zeggen, de humor in dit boek heeft het lezen van dit boek voor mij echt tot een feestje gemaakt. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar het volgende boek van Natasha Madison!

Informatie

Flirten met de baas – Natasha Madison

Uitgeverij SVM Publishing

Paperback, 343 pagina’s

ISBN: 9789082688160

Prijs: 16,95 (paperback)/ 4,99 (Ebook)

Verkrijgbaar online bij Bol.com (Ebook klik hier/ Paperback klik hier)

Liefs Hilde

**Ik heb het Ebook ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Mooie cover en een goede review!

    april 30, 2018 at 09:04
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge