Follow:
lifestyle, samenwerking

Cadeautips bij een geboorte

Soms heb je een periode dat er om je heen alleen maar baby’s geboren worden. Hartstikke leuk en schattig natuurlijk, maar wat zijn nou leuke en originele cadeautjes om te geven? Ik heb een aantal leuke ideetjes voor je in deze blog verzameld. Wellicht kan je er nog een beetje inspiratie uithalen. šŸ˜‰

gepersonaliseerd tegeltje

Van mijn geboorte heb ik nog een geborduurde lap in huis. Een mooi aandenken van mijn geboorte wat mijn moeder als cadeau kreeg in de kraamtijd. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd tegeltje cadeau te geven? Je kan een tegeltje maken met bijvoorbeeld het geboortekaartje erop afgedrukt zoals op het plaatje hierboven. Of een mooie foto van de baby op het tegeltje laten drukken. Een cadeau als dit blijft altijd een mooi aandenken! Wil je dus een bijzonder cadeautje geven, dan is dat met een gepersonaliseerd tegeltje zeker kans van slagen.

Luiertaart

Een luiertaart blijft een populair cadeau bij een geboorte. Je kan online heel veel webshops vinden die luiertaarten verkopen, maar je kan het natuurlijk ook zelf maken. Naast de luiers kan je nog extra cadeautjes bij de taart stoppen. Slabbertje, rompertje, baby verzorgingsproducten. Zo’n grote luiertaart is een heel feestelijk cadeau om te geven.

luiertaart

bron: pinterest

Fotoshoot

Elke kersverse ouder wil het liefst elk moment van de dag naar zijn/haar baby kijken. Jouw baby is toch ook het allermooiste? Dan is een fotoshoot van die kostbare eerste momenten van het leventje van je kind heel bijzonder om vast te leggen natuurlijk. Volgens mij werd sinds de populariteit van Anne Geddes het fotograferen van je baby helemaal hip. Prachtige shoots kan je laten maken van je baby. Zoals hierboven, maar ook de nu iets rustigere vorm van foto’s, zijn immens populair. Een fotoshoot cadeau geven aan de ouders is een hartstikke gaaf cadeau!

Tafeltje + stoeltje met naam

Toen mijn schoonzusje van haar jongste beviel kreeg zij een stoeltje met de naam van haar dochtertje. Ik vond dat zo’n ontzettend leuk idee! Een set van een tafeltje en stoeltje is altijd handig met kleine kinderen. Ze zullen heel veel gebruik maken van zo’n set. Als ze wat ouder zijn kunnen ze er heerlijk aan spelen en eten, en het staat ook leuk in de slaapkamer. En met de naam van je kind erop maakt dit een zeer gaaf persoonlijk cadeau om te geven bij een geboorte.

Spaarpot

Sommige ouders geven al aan dat ze al heel veel spullen hebben voor de baby. Mocht je dan toch iets willen geven kan je altijd een leuk spaarvarken met inhoud geven. Op deze manier kunnen de ouders eventueel verder sparen voor hun kind. En een leuk spaarvarkentje is later ook leuk voor het kindje om te gebruiken voor zijn/haar eerste zakgeld.

Uiteraard zijn er nog tal van andere originele en leuke cadeaus te bedenken. Maar het allermooiste cadeau blijft toch de nieuwe baby. šŸ˜‰

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge