Follow:
beauty

Catrice BAM Brow! Limited Edition

catrice bam brow

Door Amy word ik vaak voor gek verklaard dat ik vroeger mijn wenkbrauwen heb verpest. Natuurlijk ben ik het met haar eens, maar ja, ik kom uit de tijd dat de ‘dunne-lijntjes-wenkbrauwen’ hip waren. (thanks Pamela Anderson ;-( ). Om mijn geruïneerde wenkbrauwen nog enigszins toonbaar te maken gebruik ik altijd wenkbrauw potloden. Catrice komt met een gelimiteerde editie met prachtige wenkbrauw producten; BAM Brow!

De twee producten uit deze Limited Edition collectie zijn de twee rechter producten; het Brow Boost Serum en de duo Brow Pro Pen. Het andere product van Catrice had ik ook klaarliggen om te reviewen, en aangezien dat ook voor de wenkbrauwen is neem ik die meteen mee.

catrice bam brow

Brow Pro Pen – 3,99

“De perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creëren: de dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor natuurlijke resultaten en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is bovendien long-lasting!”

De pen komt in 7 kleuren en zal dus altijd wel een perfecte kleur hebben in het assortiment. Ik ontving C01 Golden Beige.

catrice bam brow

De vorm van de pen is ideaal om je wenkbrauw mooi mee in te kleuren. Je hoeft niet hard aan te zetten omdat het product wat vettig is en snel kleur afgeeft. Als het iets te donker lijkt in het begin is dat geen probleem. Met het mooie stevige, maar toch zachte, borsteltje kan je het heel makkelijk vervagen.

catrice bam brow

Het borsteltje is echt top. De kammetjes die vaak achterop een wenkbrauwpotlood zitten vind ik niet goed werken. Dit borsteltje is daarentegen echt een uitkomst. Het vervaagt mooi en brengt je wenkbrauwen mooi in model.

catrice bam brow

Mijn wenkbrauw zonder iets te hebben aangebracht.

catrice bam brow

Mijn wenkbrauw na het gebruik van de Brow Pro Pen. Heel natuurlijk is deze look en van veraf vallen de wat “kalere” plekjes niet eens op. Hierna zou ik nog een wenkbrauwgel kunnen gebruiken om de haartjes allemaal op hun plek te houden.

Brow Boost Serum – 5,99

catrice bam brow

Kijk, dit is voor mij natuurlijk dé uitkomst! Door mijn jarenlange gepluk aan mijn wenkbrauwen kan mijn haargroei daar wel een flinke boost gebruiken. Sinds een week ben ik begonnen met dit serum. Catrice heeft onder 30 vrouwen die 6 weken lang dit serum gebruikte zichtbaar resultaat gemeten in slechts 4 weken. Kijk, dat geeft de burger moed! Ik heb nog geen verschil ontdekt, maar gebruik het daar nog te kort voor. Ik ga zeker door met dit serum, ik ben reuze benieuwd!

Je kan dit serum bij elke kleur wenkbrauw gebruiken aangezien het kleurloos is. Mijn voorkeur is om dit in de avond voor het slapen gaan te gebruiken.

Catrice Brow Colorist – 3,89

catrice bam brow

Dit is een multifunctioneel wenkbrauw product! Het is een soort ‘kleuring’ voor je wenkbrauwen, maar kan ook overdag gebruikt worden als wenkbrauw product en wenkbrauwgel. Mijn wenkbrauwen vind ik in principe al donker genoeg, maar als je wat lichtere wenkbrauwen hebt is dit product wellicht wat voor jou!

De Brow Colorist is er in 3 kleuren, van licht naar medium tot donker. Het is geen permanente verf en na één keer gebruik zal je het ook gewoon makkelijk kunnen verwijderen met make-up remover. Maar als je dit product dagelijks gebruikt zullen je wenkbrauwhaartjes zo zoetjes aan een beetje donker kleuren. Deze kleur is niet blijvend en zal ook weer vervagen, maar voor een klein beetje extra kleur dus een ideaal product.

Het kammetje van de Catrice Brow Colorist is lekker fijntjes waardoor het heel makkelijk aanbrengt en secuur werkt. Dat het product tevens geschikt is als wenkbrauwgel maakt het eigenlijk een 2-in-1 product. (of eerder een 3-in-1). Absoluut een aanrader als je van makkelijk en snel houdt. Want dat is dit product zeker!

Alle Catrice producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jessica J.

    In vergelijking met de mijne zien jouw wenkbrauwen er goed uit, hoor. Ik vervloek die dame van Yves Rocher die ook langs boven haartjes weggehaald heeft nog steeds. Ik zit met expressieloze, kale streepjes …
    Jessica J. onlangs geplaatst…Verslaafd aan m’n iPhone, maar nooit een lege batterijMy Profile

    oktober 9, 2018 at 10:49
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge