Follow:
beauty

Chanel Rouge Coco 434 Mademoiselle lipstick

chanel

Het is lang geleden dat ik een lipstick van Chanel in mijn bezit had. Vroeger, tijdens de periode dat ik bij de parfumerie werkte, kon ik naar hartenlust lipsticks testen in de winkel. De lipsticks van Chanel waren bij mij en mijn collega’s één van de favorieten. De geur van een Chanel lipstick herken ik uit duizenden. Toen ik onlangs mijzelf weer eens verwende met een lipstick van Chanel, en de geur rook, bracht mij dat meteen terug naar die periode bij de parfumerie…

Chanel Rouge Coco 434 Mademoiselle lipstick

De huls van de Chanel lipsticks is in de loop der jaren niet veranderd. Nog steeds de bekende zwarte strakke huls met gouden rand. Ik kan mij niet meer herinneren welke kleuren ik vroeger in mijn bezit had (ik weet nog wel een favoriete gloss; blizzard. Wow, die was mooi!)

Ik viel dit keer direct voor de kleur ‘Mademoiselle’. Een prachtige koele roze kleur.

chanel mademoiselle

De roze kleur heeft een blauwige ondertoon en past perfect bij mijn teint. En de naam van ‘Chanel’ welke in de lipstick gegraveerd staat maakt het natuurlijk helemaal af.

De swatch! Op mijn hand ziet de lipstick er altijd anders uit dan op de lippen. De kleur van je lippen maakt een lipstick kleur natuurlijk ook weer anders. Zo op mijn hand neigt de lipstick nog wel wat meer naar de diep donker roze kleur. Maar absoluut prachtig!

Op mijn lippen krijgt de lipstick een donkerder effect. Ook iets warmer lijkt het wel. Een mooie neutrale lipstick met toch een tintje extra vrouwelijkheid. Ik draag niet elke dag lipstick, en al zeker geen opvallende kleuren (heel soms, wanneer ik daar zin in heb, wel), maar deze kleur is wel een kleur die mijn look compleet maakt.

Wat een prachtige kleur is de Chanel Mademoiselle! Ik vind hem vrouwelijk en chique. Zeker een lipstick die ik dagelijks zou dragen. Met een complete look (met alles erop en eraan) of alleen als ik wat mascara en blush draag bijvoorbeeld. Een perfecte lipstick om in je collectie te hebben.

Ik heb de Chanel lipstick gekocht bij Douglas tijdens een actie. Normaal kost de lipstick €37,75. Bij een volgende actie zal ik zeker weer even neuzen tussen de Chanel lipsticks. De kwaliteit is goed, de lipstick voelt prettig aan op de lippen én de geur zorgt voor mooie herinneringen. Wat wil je nog meer? 😉

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge