Follow:
beauty, make-up

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Kit

Mijn verjaardag ligt alweer een tijdje achter mij, maar ik ben nog steeds door een aantal cadeautjes aan het gaan die ik voor mijn blog nog wilde fotograferen en testen. Zo ook deze gave Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Kit. Een ontzettend leuk setje voor een mooie complete liplook. En dat ik inmiddels groot fan ben van Charlotte Tilbury is niet onopgemerkt gebleven. Deze mooie set kreeg ik van mijn kids op mijn verjaardag. Mij kan je niet blijer maken!

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Kit

De set bestaat uit een mooie Pillow Talk lipstick met een bijpassende Pillow Talk lipliner. Ik moet bekennen dat ik altijd erg lui ben met lipliners, maar dat het wel mooier staat wanneer ik het wel gebruik. De producten van Pillow Talk zijn qua kleuren tot nu toe favoriet bij mij. De blush vind ik ook geweldig. En ik ben niet de enige want de Pillow Talk collectie is ontzettend populair. De set die ik kreeg is de travel size, de lipstick is dus in een kleiner formaat dan de normale size lipstick. Geen probleem, de keren dat ik een lipstick helemaal opmaakte kan ik op één hand tellen 😉

Swatches

Op mijn lippen zijn de kleuren altijd anders dan wanneer ik ze op mijn huid swatch, maar het geeft wel even een indicatie van de soort kleur. Een mooie oud roze kleur met een lichte peachy ondertoon.

“Darlings, for a dreamy, universally-flattering nude-pink pout for every mood, every moment and everyone, discover my travel size Pillow Talk Lip Kit. This ICONIC lip duo is the secret to pout perfection on-the-go! It features a mini Matte Revolution Lipstick and Lip Cheat in the award-winning, globally-adored nude-pink hue of Pillow Talk Original!”

Ik ben helemaal blij met deze lipstick. De kleur is precies wat ik zoek in een dagelijkse kleur. Vrouwelijk, verzorgd en niet te opvallend. Een absolute topper voor mij! Ik gok dat deze lipstick wél een lipstick zal zijn die ik helemaal op zal maken. En ook eentje die ik zeker weer zal kopen als dat moment is aangebroken. Hij is mat, maar niet uitdrogend. Ik gebruik er vaak een dun laagje Pillow Talk gloss overheen.

Kortom, weer een geweldig product van Charlotte Tilbury. Mijn compact poeder heb ik inmiddels ook al een keer opnieuw gekocht. Ik ben echt fan van dit mooie merk!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge