Follow:
fashion, samenwerking

De beste tijd om je garderobe aan te vullen is nu!

sansonline

Overal in de winkelstraten hangen de borden met ‘Sale’ in de etalages. Ook online kom je er niet omheen, het is sale! Voor mij niet zo zeer een extra reden om te gaan winkelen, maar als je nog wat aanvulling nodig hebt op je garderobe, broeken, blouses, jurken en rokken, is het nu het juiste moment! Ook Amy en Fenna, die beiden kleedgeld hebben, zijn slim om deze maand eens goed rond te kijken wat zij nog nodig hebben, en of ze dit kunnen vinden in de sale. Elke euro die je bespaart is mooi meegenomen!

Sla nu je slag!

sansonline

Zelf heb ik niet heel veel nodig qua kleding. Maar in januari kijk ik altijd even rond voor Thomas. Hij groeit nog veel en in een aantal maanden kunnen truien en shirts die nu nog passen alweer te kort zijn. Aangezien heel veel winterkleding nu in de sale is koop ik meestal wel een paar truien in een grotere maat. Die leg ik weg voor aankomend najaar.

Amy had afgelopen november stress…ze had een schoolfeest en niets om aan te trekken. (nou ja, ik vond dat ze genoeg had, maar daar was zij het niet mee eens). Toen heeft ze op het laatste moment voor de volle mep nog een feestoutfit gekocht. Iets wat ze waarschijnlijk niet vaak meer zal dragen. Daarom heeft ze nu in de sale rondgekeken bij de feestkleding bij Sans-online. Ze heeft daar onlangs al een mesh top besteld en zag bij de feestkleding nog wel een paar leuke items. In de sale dus een kledingstuk voor een feestje bestellen om later in het jaar te dragen is dus zo gek nog niet!

sansonline

Soms wordt wachten beloond!

Het is niet altijd slim om een bepaald shirtje waar je je oog op hebt laten vallen meteen aan te schaffen. Grote kans dat het uiteindelijk in de sale terecht komt. Zo koopt mijn zusje uit principe bijna nooit iets voor de volle prijs. Je moet wellicht wat engelengeduld opbrengen, maar vaak bespaar je daarmee een hele hoop euro’s.

Zo vond ik deze trui al een tijdje erg leuk. Maar 40 euro vond ik voor ‘zomaar een leuke trui’ toch even niet nodig. Maar ja, hij is nu in de sale voor de helft! En 20 euro geef je toch makkelijker uit dan 40 😉

Voor 2019 is één van mijn goede voornemens om geen impulsaankopen te doen en te minderen in aankopen. Maar bewust iets in de sale kopen is voor mijn portemonnee ook beter. Als ik het echt nodig heb, en ik kan het goedkoper krijgen dan is dat een bonus. Dat probeer ik Amy en Fenna ook te leren, je kan je geld maar één keer uitgeven!

sansonline

Ga je garderobe door, zet op Marktplaats wat je niet meer draagt en schaf alleen aan wat je nog nodig hebt. En doe dit dan uiteraard zo goedkoop mogelijk door de sales af te struinen. Vandaag heb ik bijvoorbeeld 3 kledingstukken op marktplaats gezet. Dus als er wat verkocht wordt mag ik van mijzelf één kledingstuk aanschaffen. Nu nog even bedenken wat ik goed kan gebruiken. 😉

Hou jij altijd de sale in de gaten?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige foto’s.
  Mooie bril.
  Fijne shoptips zo doe ik het ook altijd…
  Nu shoppen om een jaar later de in de uitverkoop geshopte items aan te kunnen doen….

  Een fijn weekend

  januari 5, 2019 at 12:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge