Follow:
gezin, lifestyle, samenwerking

Ons nieuwe huis aankleden met persoonlijke items + kortingsactie!

Over ongeveer twee weken zullen we verhuizen naar het nieuwe huis. Op dit moment is Andries voornamelijk bezig met het klussen in het nieuwe huis en zijn wij thuis druk bezig met inpakken. Het is voor ons 15 jaar geleden dat wij naar ons huidige huis verhuisden, toen met Amy als baby en ik zwanger van Fenna. Ik moet dus echt even wennen aan alle chaos en drukte. Hoe staat het ervoor en wat heb ik al in huis om ons huis straks echt om te toveren tot óns paleisje?

Foto’s op canvas

Ik heb ook nog een idee van een gezinsfoto als foto op hout om in onze slaapkamer te hangen, maar die moet ik nog even bestellen binnenkort. In ons huidige huis heb ik heel vaak in de planning gehad om foto’s van de kinderen het het gezin te laten afdrukken op canvas of hout om in huis op te hangen, maar ik ben daar eigenlijk niet echt consequent in haha. Maar nu we ons nieuwe huis helemaal naar ons zin maken had ik een beetje een stok achter de deur om nu eindelijk eens te bestellen.

Bij Bestecanvas.nl bestelde ik van elk kind een canvas om in ons nieuwe huis op te hangen. Bij het voorraam komt de grote eethoek en aan de muur wil ik dan de 3 canvassen van de kids hangen. Uiteraard wilde Amy en Fenna een beetje inspraak in hoe ze eruit moesten gaan zien en zijn het uiteindelijk zwart wit versies geworden. Maar wat zijn ze leuk geworden!

Wat voor stijl wordt de woonkamer?

Deze week gaat Andries eindelijk de muur van de woonkamer verven (één kant). En ik heb hem weten te overtuigen om hem te verven in de kleur die ik al zolang wilde! De Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue!

Ik kan niet wachten om te zien hoe dat eruit gaat zien! Voor die grote muur komt dan een mooi wandmeubel zoals deze:

Ik kan niet wachten totdat alles binnen is en ons huis helemaal is ingericht. Die muur is trouwens 9 meter dus er is nog ruimte genoeg om nog een mooie foto op de muur te plaatsen. Ik denk dat ik dus binnenkort maar eens een mooie foto moet gaan zoeken om dat te regelen. 😉

Profiteer van korting bij bestecanvas.nl

Wil jij ook profiteren van een leuke korting op een foto op canvas? Dat kan! Ik mag namelijk namens bestecanvas.nl een korting van 15% geven aan mijn lezers.

Gebruik code: HILLYBILLYCANVAS15

Dus ben je net zo’n uitsteller als ik? Wacht dan nu niet en pak die korting en fleur je huis op met een gave foto op canvas!

Liefs Hilde

** Ik heb de canvassen ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge