Follow:
samenwerking

iPhones te duur? Refurbished is fantastisch!

Wat is dat toch met de jeugd en Apple? Waarom lijken zij niets anders te willen hebben dan een iPhone? Omdat het een populair merk is en iedereen het heeft? Omdat je er écht alles mee kan doen waar de jeugd anno nu blij van wordt? Omdat je ze jarenlang kunt gebruiken? Of misschien wel allemaal! Leuk en aardig, zo’n iPhone, maar het is ontzettend duur. Voor de jeugd haast niet te betalen, maar om zomaar even cadeau te doen is vaak ook niet echt een optie. Je kunt ook refurbished iphones kopen bij Forza. Ze werken fantastisch en op die manier kan je voor een flinke duit minder toch een mobiel kiezen die je graag wilt. Voor ons was dit dé ideale oplossing!

Refurbished iPhone 11 scheelt een paar honderd euro

De iPhone 11 heeft een vrolijk kleurtje. Tel daar het prachtige scherm en de dubbele camera bij op en ik kan mij voorstellen dat dit een hele gewilde smartphone is. Maar ja, die prijs, je kent het wel.. Ik kocht samen met mijn dochter een refurbished iPhone 11. Zij had wat spaargeld ingelegd en ik gaf de rest cadeau. En door te kiezen voor refurbished scheelde dat gewoon enorm veel geld. Je kunt kiezen uit verschillende opties binnen één model. We kochten een licht gebruikt toestel, want daar zat een gratis hoes en screenprotector bij. Hij werkt echt fantastisch, de accu is goed en er zit zelfs 2 jaar garantie bij. Hier is mijn dochter de komende jaren wel even zoet mee!

Ook oudere iPhones zijn refurbished te koop

Als je echt weinig geld te besteden hebt of je kind zijn/haar eerste smartphone krijgt, kun je ook oudere iPhones zoals de refurbished iPhone 8 kopen. Dit toestel is maar 2 jaar ouder, maar het prijsverschil is enorm en scheelt je gewoon een paar honderd euro. Ook met deze oudere iPhones kun je heel veel doen. Het is natuurlijk wat minder luxe dan een iPhone 11, maar je kunt er gewoon mee bellen, WhatsAppen, internetten, spelletjes spelen en noem maar op. En voor minder dan €250 is dat een ideaal alternatief!

Alle kosten onder controle

De refurbished iPhones koop je als los toestel. Er zit dus geen duur abonnement bij en dat is fijn, want zo kan ik zelf een goedkoop abonnement afsluiten waar ik dat wil. Er zijn veel goedkope providers te vinden die voor €10 per maand of minder een goed sim only-abonnement aanbieden met voldoende internet en belminuten. Voor mijn dochter betaal ik nu maar €8,50 per maand. Echt ideaal. Alle kosten zijn onder controle en gewoon te betalen. Natuurlijk is het kopen van een nieuwe smartphone altijd een grotere investering, maar als je er 3 jaar of langer mee kunt doen en kiest voor refurbished met 2 jaar garantie, is dat de investering meer dan waard. En een bijkomend voordeel: iPhones blijven hun waarde behouden, dus als je het wilt doorverkopen kun je er nog een mooie cent voor vangen en bij een nieuwe smartphone leggen. Voor ons dé ideale oplossing en niets anders meer!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge