Follow:
beauty

Nivea Limited Edition Silk Mousse Apricot Marshmallow

nivea

Als ik dit soort leuke verpakkingen zie ben ik om. Ik ben op dit vlak een echte impuls-koper. Ik stond vorige week bij de Trekpleister in de rij en zag deze drie geweldige flacons met shower mousse staan. Die wil je toch in je badkamer hebben staan? Dat ze alle drie dezelfde geur hebben hindert mij niet, ik wil ze gewoon hebben! Dus deze gingen mee in de tas. En ik fietste zo blij als een kind naar huis…

Nivea Silk Mousse

Ik kan je vertellen dat ik niet de enige in het gezin ben die dol is op shower mousses. Ik wilde de de mousse van de week gebruiken en ik verbaasde mij erover dat de eerste fles al bijna op was! Huh?! Wat blijkt? Thomas vindt dit product ook erg amusant om mee te douchen. Hij verbruikt alleen per douchebeurt bijna een halve verpakking….oeps. Ik heb hem dus verboden deze zalige mousse nog te gebruiken, daar vind ik ze iets te duur voor 😉

De geur Apricot Marshmallow is heerlijk zoet en doet mij echt denken aan de zomer. Een geur die net zo vrolijk maakt als de verpakkingen. Het schuim is heerlijk romig en geeft de huid een zijdezacht gevoel na het douchen. De geur blijft niet lang achter op de huid, maar net na het douchen ruik je de zoete geur nog wel degelijk.

Al heb ik ook nog deze favoriet van Rituals trouwens. Ik denk dat Rituals wel mijn nummer één blijft 😉

De drie varianten

De geur is dus bij alle drie hetzelfde. Ik had het nóg leuker gevonden als die ook nog eens verschillend waren, maar ja, je kan niet alles hebben natuurlijk. De drie geweldige verpakkingen maken het allang goed!

Een lama, unicorn en flamingo’s staan op de verpakkingen afgebeeld. Toch ook wel de dieren die deze tijd erg hip zijn. Je ziet deze dieren veelal voorbij komen op producten, kleding etc. Het zijn dan ook zeer aandoenlijke diertjes 😉

Ik kocht de shower mousses voor €2,99 per stuk en aangezien ze limited edition zijn moet je er wellicht snel bij zijn om ze te kunnen bemachtigen. Ze zijn in ieder geval de moeite waard!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge