Follow:
lifestyle, samenwerking

Decoreer je kamer met een prachtige wereldkaart op glas

wereldkaarten

Met twee tieners in huis wisselen de stijlen nogal in de slaapkamers. Soms gaan ze opeens heel rigoureus aan de slag en ligt het halletje boven vol met bakken, kussens en andere accessoires. Dan zijn ze daar weer op uitgekeken en willen ze weer wat anders. Ik ben daar niet altijd even blij mee natuurlijk! Amy haar kamer is flink veranderd door een omgebouwde inbouwkast en ze vond haar kamer zo leeg. Een paar leuke sfeervolle details mistte ze. Nou daar is nu mooi verandering ingekomen met de komst van een prachtige wereldkaart op glas. Super trendy en absoluut een eyecatcher in haar slaapkamer!

Wereldkaart

wereldkaarten

In eerste instantie leek het mij leuk om voor Thomas zijn kamer een wereldkaart op glas te bestellen. Zo kan hij meteen leren waar alle landen liggen en hij vraagt zelf ook vaak waar bepaalde landen liggen. Ik kon alleen in zijn kamer geen geschikte plek vinden om het mooie formaat schilderij op te hangen. En eigenlijk is Amy ook niet zo topografisch onderlegd, dus deze wereldkaart is ook voor haar leerzaam. 😉

Ik kon kiezen uit verschillende manieren om de wereldkaart te laten drukken. Canvas, hout, aluminium, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op glas vond ik zelf wel interessant klinken, dus die keuze was snel gemaakt. De uitvoering van de wereldkaart vonden we een lastigere klus. Ook hierin heb je allerlei verschillende stijlen. Ik liet aan Amy de keus en zij vond deze variant met het mooie blauw het beste bij haar kamer passen.

Voor Thomas vond ik deze ook erg leuk. Misschien dat een kleiner formaat nog wel bij zijn bed zou kunnen. Een idee om in overweging te nemen.

Foto op glas

Toen de grote wereldkaart op plexiglas binnen kwam (super goed verpakt overigens) was Amy door het dolle heen. Ze ging meteen naar boven om er een mooi plekje voor te maken. Zelf ben ik ook nog van plan om een keer een mooie foto van de kids te maken en deze groot boven de bank te hangen. Een foto op glas is daarom ook absoluut een optie nu ik zie hoe mooi dat is. Ook denk ik dat de kleuren mooier blijven dan wanneer ik ze op canvas laat drukken.

wereldkaarten

Voorlopig heeft Amy hem zo op haar kastje neergezet. Ze vond dit leuker dan het bevestigen aan de muur. Ze heeft er vanuit haar bed mooi zicht op en het is een erg gezellig hoekje geworden zo. En is zij er na verloop van tijd op uitgekeken heeft Fenna al aangegeven dat zij hem wel op haar kamer zou willen. Kijk, daar hou ik van!

Zo’n wereldkaart op glas is een perfect item om je woonkamer of slaapkamer te stylen. Ook erg leuk om cadeau te geven trouwens. En ik hoop stiekem dat mijn kinderen er ook nog wat van opsteken op topografisch vlak. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge