Follow:
lifestyle

Verfrissende tips bij warm weer!

Ditverzinjeniet.nl

De zomer laat nog even op zich wachten, maar de kans is uiteraard aanwezig dat het nog een flinke periode lekker warm kan worden. Ik zeg wel lekker, maar ik ben zelf één van die mensen die helemaal niet tegen de warmte kan. Ik ben dan ook een kenner op het gebied van alle mogelijke manieren om het maar niet té warm te krijgen. 

1. Ga het water op!

Ditverzinjeniet.nl

Hier doe ik mijzelf niet alleen een plezier mee, maar het hele gezin! De kids willen niets liever dan het water op met warm weer. En ja, als dat dan ook nog eens kan met zo’n geweldige BigMouth Flamingo zwemband dan is dat natuurlijk extra gaaf! Bij Ditverzinjeniet.nl hebben ze overigens nog veel meer geweldige zwembanden.

2. Zet de blazer/ventilator op maximale stand!

Pixabay

Wij hebben een staande ventilator die met warm weer overdag in de kamer staat te blazen. Als wij naar bed gaan dan slepen we hem mee naar boven om het boven koel te krijgen. Timer instellen op een uurtje en dan vallen we veel beter in slaap. Ooit willen wij nog kijken voor een airco, dat lijkt mij helemaal ideaal!

3. Drink voldoende water!

En dan kan je natuurlijk standaard water drinken, wat ook heerlijk is bij warm weer, maar een beetje luxe is natuurlijk niet verkeerd. Deze super handige Loooqs waterfles met infuser is heel handig mee te nemen. In de fles zit een handig stuk waar je stukjes fruit, blaadjes munt, citroen etc in kan doen. Lekker in de koelkast zetten en na een tijdje heb je heerlijk koud water met een lekker smaakje. Zalig!

4. Relax!

Of je dit nu lekker thuis op de bank met een boek doet, een middagdutje in bed of lekker op het strand? Dat maakt niet uit! Maar span je in ieder geval niet teveel in 😉

Geweldig ook dit aardbeien strandlaken! Ze hebben bij Ditverzinjeniet.nl ook één met een cupcake, maar daar krijg ik alleen maar trek van, haha.

5. Voetenbadje

Pixabay

Wat mij altijd helpt als ik het warm heb? Een koel voetenbadje! Serieus! Zodra mijn voeten afkoelen heb ik het zelf ook een stuk minder warm. Het lekkerste is dan een voetenbadje met een verkoelend oplostablet erin. En daarna natuurlijk een lekker verkoelende voetengel.

Op warme dagen maak ik mij vooral niet druk. Ik kleed mij luchtig, drink voldoende en laat het over mij heen komen. Ik ben heel benieuwd hoe jullie hele warme dagen doorstaan. Tell me!

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke en fijne tips!
  Ik hoop ook nog op een lange fijne en zeer warme periode….

  Xoxo

  augustus 13, 2017 at 13:16
 • Reply meintje

  Eigenlijk vindt ik dit weer wel prima, die hitte is maar niets de ventilator maakt dan over uren en idd voeten badje en tja als er na de vakantie een hittegolf komt kun je eigenlijk niets anders doen dat drinken en zweten tot je weer thuis bent kan dan ook niet wachten tot het herfst is!!

  augustus 15, 2017 at 10:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge