Follow:
make-up

Douglas Collection make-up

Het is alweer even geleden dat ik een mooie make-up collectie ontving van Douglas. De foto’s lagen al een tijd klaar, maar door de drukte van mijn nieuwe baan bleef de blog achter. Tot nu! En aangezien de producten nog bij Douglas te krijgen zijn, laat ik deze mooie items vandaag aan jullie zien. Want make-up kan iemand nooit genoeg hebben 😉

Douglas Palm Springs

Zoals je kunt zien is het oogschaduwpalette mooi shiny (erg lastig om op de foto te krijgen haha). Een mooi Limited Edition Eyeshadow Palette met prachtige, heldere kleuren. Ik ben nog niet heel erg bekend met de oogschaduw van Douglas. Maar de look van dit palette vind ik al veelbelovend.

Wanneer je het palette opent zie je een diversiteit aan kleuren. 14 Sterk gepigmenteerde oogschaduw in hemelse pasteltinten. De kleuren van dit palette zijn geïnspireerd door de retro-charme en de unieke sfeer van de zonnige stad in Californië, zijn de levendige kleuren voorbestemd voor talloze looks!

Swatches

De kleuren zijn verrassend goed gepigmenteerd De glanzende kleuren geven ook echt een mooie glans en zijn diep van kleur. Maar ook de neutralere aardetinten zijn erg mooi van kwaliteit.

De zijdeachtige poederformules zijn supergemakkelijk aan te brengen en blenden en versieren de ogen moeiteloos met matte, glinsterende, metallic en glinsterende tinten.

Zoals je kan zien geeft de oogschaduw een prachtige glans en pakt zeer goed op het ooglid. Top!

Dit palette is nu verkrijgbaar voor maar €15,29 bij Douglas.

Douglas Lash Love Mascara

Mascara’s testen vind ik altijd geweldig. Mijn wimpers zijn in de loop der jaren wat uitgedund en ik krijg ze minder makkelijk vol volume dan vroeger. Een goede mascara is dus altijd welkom! De look van de Douglas mascara is prima. Niet heel luxueus, maar als de mascara doet wat ik graag wil ben ik al snel tevreden!

De innovatieve borstel heeft twee verschillende kanten: terwijl de korte borstelhaartjes volume geven aan de wimpers, kamt de langere zijde uw wimpers om zo te zorgen voor een precieze definitie en ultieme lengte.

Mijn oog zonder mascara (dat moge duidelijk zijn ;-))

En na gebruik van de Douglas Lash Love Mascara:

Op zich ben ik redelijk tevreden. Mijn wimpers blijven de toch de neiging houden om wat aan elkaar te plakken en dit heeft het borsteltje jammer genoeg niet helemaal weten te voorkomen. Maar voor een dagelijkse mascara, en voor die prijs, redelijk ok. Toch zou ik eerder voor een mascara van essence gaan die nog goedkoper is en meer volume geeft.

De Douglas Lash Love mascara is €13,00

Douglas Blushy Blush Lip & Cheek

Dan is er nog een geweldige blush stick. Hier ben ik echt verliefd op!

Blushy Blush is een multifunctionele make-up stick uit de Douglas collection met een super romige textuur. De formule is snel en gemakkelijk aan te brengen op uw wangen en lippen en past perfect bij de huid. Een natuurlijk frisse kleur die u moeiteloos kan blenden. Door het smart stick formaat is Blushy Blush de ideale beautygezel voor onderweg, waarmee zelfs kleine touch-ups tussendoor slagen.

Ik vind het feit dat deze stick multifunctioneel is, en super handig in gebruik, geweldig. Ideaal ook om mee te nemen in de tas voor een snelle touch-up. En de kleur, het frisse roze, is helemaal mijn smaak.

De substantie is romig en makkelijk smeerbaar. Je kan het met een kwastje of je vinger makkelijk aanbrengen op de lippen. Voor mijn wangen breng ik de de kleur rechtstreeks met de stick aan op mijn jukbeenderen.

Uiteraard kan je dan met een blush kwast of met je vingers de ‘streep’ vervagen totdat er een mooie pinky blos op je wangen ontstaat. Je kan makkelijk meerdere laagjes aanbrengen wanneer de kleur nog niet intens genoeg is. Deze blush geeft een sprankelende frisse blik. Echt geweldig!

Je kan deze Douglas Blushy Blush lip & cheek nu bestellen voor €9,94

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge