Follow:
beauty

Treaclemoon The Honeycomb Secret

” The girl loved bee…precious and clever in their fabulous velvet coats, yellow boots and tiny feet dusted with the souls of millions of flowers “.

Ik heb al eerder op mijn blog geschreven dat Treaclemoon fantastische dichters in huis hebben. Als je het verhaaltje op de verpakkingen leest word ik altijd spontaan vrolijk!

treaclemoon

Ik zie bijtjes in fluwelen jasjes met gele laarsjes voor mij. Geweldig toch? De verpakkingen van Treaclemoon zijn, als je de opdruk er niet op zou hebben, gewoon simpel en degelijk. Maar door de opdruk, waar Treaclemoon meester in is, wordt de flacon omgetoverd tot een super aantrekkelijk product. Alleen dat schattige bijtje zou mij al overhalen de flacon te kopen šŸ˜‰

treaclemoon

De producten van Treaclemoon zijn niet getest op dieren. Een dikke plus! Ook kunnen vegetariƫrs de producten gebruiken.

Wat ik ook een ontzettend goed initiatief vind is dat Treaclemoon een goed doel steunt: BulliesOut. Ik denk dat de naam van het goede doel al duidelijk maakt waar het zich voor inzet. Stop Pesten! Wil je hier meer over lezen? ( Check het hier )

De geur van de bath and showergel is spot on honing. Ik ben gek op de geur van honing ( zo is de lijn van The Body Shop Honeymania een favoriet van mij. Deze lijn is overigens discontinued ). Een mooi alternatief is deze showergel. Heerlijk ruikend naar honing, lekker zoet en warm.

Zoals je op de foto kan zien is de showergel heerlijk romig en vol. In combinatie met een puffspons gaat de showergel heerlijk schuimen en vult je badkamer met een heerlijke geur. Na het douchen voelt je huid heerlijk zacht aan en ruik je heel subtiel nog de zalige honing geur.

Een absolute topper van Treaclemoon naar mijn mening. En hij is ook heerlijk budget. Een flacon bevat 500ml en kost 4,95. Verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn.

Hou jij van de geur van honing?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Romy

  Wauw, die verpakking alleen al inderdaad! Ik ben ook echt weg van de gedichtjes op de flacons van dit merk. Het klinkt als een heerlijk product en dan ook nog voor een vriendelijk prijsje.
  Romy onlangs geplaatst…Vrolijkheid ten top | Fotograferen bij de KeukenhofMy Profile

  april 25, 2017 at 07:53
 • Reply Tania

  Oh klinkt zalig. Ik gebruik graag de douchegels van Treacle Moon en deze wil ik zeker ook een keertje proberen

  april 25, 2017 at 08:05
 • Reply Lieke

  Ik hou niet heel erg van honing, maar misschien moet ik deze in de winkel gewoon eens ruiken. Treaclemoon douchegels zijn altijd heerlijk in gebruik.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #16 | Beauty and the beast, diploma uitreiking en mijn eerste werkdagMy Profile

  april 25, 2017 at 09:17
 • Reply Astrid

  Ik ben niet zo’n fan van de geur van honing, maar wel van Treacle Moon. Heb zelf een aantal flessen met andere geuren in mijn badkamerkastje staan. Ik word vooral blij van de bloemige en fruitige geurtjes.
  Astrid onlangs geplaatst…IkhouvanBeauty bestaat (ruim) 1 jaar + WinactieMy Profile

  april 25, 2017 at 10:47
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke fles!
  Het klinkt heerlijk šŸ˜‰

  april 25, 2017 at 12:48
 • Reply Deb

  De flessen van Treaclemoon zien er inderdaad altijd erg leuk uit. Ze doen mij altijd een beetje denken aan de verpakkingen van de shower gels van Philopsophy, al zijn de flessen van Treaclemoon toch eigenlijk nog iets leuker (en een stuk goedkoper).
  Ik kan de geur van honing waarderen, als deze maar niet mierzoet is. Ik ga ‘em binnenkort zeker even besnuffelen!

  april 25, 2017 at 15:32
 • Reply Dhini

  Leuk verpakking. Ik heb nog nooit dit merk geprobeerd. Het lijkt mij lekker product

  april 25, 2017 at 16:37
 • Reply whitley Heijmans

  Oeh! Deze moet ik ook maar eens aan mijn collectie toevoegen van Treaclemoon. Ik schreef laatst ook een review over eentje met Marchmallows en Ć©Ć©n met Raspberry, maar deze lijkt mij ook heerlijk!

  xx

  april 25, 2017 at 16:53
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Heerlijk! Ik gebruik momenteel de Treacle Moon cinnamon douchegel šŸ™‚

  april 25, 2017 at 21:32
 • Reply Yvonne

  Deze geur is zoooo lekker! Vind het meer ruiken naar karamel/botersnoepjes. Niet echt honing (want dat vind ik dan niet echt lekker). Ik heb deze dus ook gehad; maar ga ‘m zeker nog eens halen.

  april 25, 2017 at 21:49
 • Reply Beau Bewust

  I LOVE Treaclemoon!

  april 26, 2017 at 09:07
 • Reply MariĆ«lle | Me-licious

  Tot vorig jaar kende ik treaclemoon helemaal niet. Maar ik ben er nu echt een fan van! Heerlijk product maar deze variant nog niet uitgeprobeerd. Ken je ook de handcreme’s? Ik zweer erbij!
  MariĆ«lle | Me-licious onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

  april 26, 2017 at 11:00
 • Reply Jessica J.

  Ik ben verlieeefd op de geur van honing: in verzorgingsproducten, in geurkaarsen, … Kom maar op! Deze klinkt geweldig! Bij de AH kon ik destijds alleen One Ginger Morning vinden, maar ik ga binnenkort op zoek naar deze!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Vakantie naar het land van de gitaarriffs!My Profile

  april 26, 2017 at 13:56
 • Reply jolanda

  Ik vind het geen vervanging van Honeymania, maar wel een goed alternatief! In bad schuimt Treaclemoon ook fijn trouwens, ik gebruik het als badschuim en kan echt genieten van de gekleurde, maar cleane flessen. Those Lemonadedays en One Gingermorning zijn ook fijn.

  april 27, 2017 at 20:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge