Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #46

Ik ben een slechte blogger heb ik gemerkt. Véél te weinig foto’s gemaakt deze week. Maar ik heb nog wel wát gemaakt, en die laat ik jullie zien. Ik ben nog steeds druk aan het ontspullen en bezuinigen, ik lijk er gewoon goed in! haha. 

Maandag

Tweede Pinksterdag, dus nog een lekker vrij dagje. Het was super weer, dus we gingen lekker naar buiten.

Geen hockey, dus we konden heerlijk rustig aan doen met eten. Thomas wilde lekker buiten eten vandaag. Fenna was naar de film met een paar klasgenootjes, die was later thuis en Amy had een vriendinnetje van de kerk gezellig mee. Het leek zowaar al een voorproefje op de zomervakantie!

Dinsdag

Vandaag zijn alle kids weer naar school. Ik profiteer daarvan door de boodschappen te halen, spullen uit te zoeken om te verkopen/weg te gooien/ weg te geven. Er ligt nog zoveel in huis, gok dat ik nog wel flink wat weken bezig ben met ontspullen, haha.

Ik maakte nog een heerlijke low budget plaatkoek met het recept wat ik vond op de blog: aad-actief. Super lekker!

Toen Andries wakker werd vanuit zijn nachtdienst ging hij naar de Ikea om de kastdeuren te halen! Zo blij dat ik met mijn verjaardagsgeld alle 6 de deuren kon aanschaffen. Het begin van een hoop klussen in huis om aangepakt te worden, jippie!

De deurknoppen zitten er inmiddels op 😉

Het voelt zo fantastisch om eindelijk klussen aan te kunnen pakken na zo’n lange tijd. Trots op ons gezinnetje!

Woensdag

Vandaag ging ik wat boodschappen doen bij de aldi. Ik haalde veel verse groenten om wat hartige taarten mee te maken, mjammie!

Het wordt echt een sport om mijn budget bij te stellen tot 80 euro per week aan boodschappen. Ik vind het zo gaaf als het mij lukt en we eten ook nog super gezond. Win-win!

Ik kreeg ook nog 2 leuke pakketjes binnen. Voor Thomas een pyjama met de Turtles en nog wat producten van Dr. Organic. Binnenkort uiteraard reviews online.

Thomas moest naar judo en daarna maakten wij zelf een pizza. Leuk om te doen met de kids!

Donderdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. De kids waren naar school, ik ging verder met puinruimen en verder weinig nieuws eigenlijk.

Vrijdag

Fenna en Thomas hadden studiedag vandaag. Fenna ging zwemmen met wat kids uit haar klas, dus die had een leuke middag. Thomas en ik vermaakte ons prima met filmpjes en spelletjes.

Ik bakte nog een budget cake met een appel die Thomas niet zo lekker vond ( heb ik mooie stukjes van kunnen snijden voor in de kruidcake ). Zo min mogelijk verspilling 😉

We aten lekkere hartige bloemkooltaart met spekjes. Geslaagd!

Na het eten ging Andries met Thomas naar zwemles en liep ik met de meiden de krantjes.

De meiden moesten op tijd naar bed, morgen de laatste hockeywedstrijd van het seizoen!

Zaterdag

Vandaag een lange hockeydag. Gelukkig was het mooi weer en kon Thomas lekker spelen.

Na de hockey ging ik met Fenna nog een paar boodschappen halen. Ik heb het in de avond geen 21:15 zien worden, toen lag ik al heerlijk te slapen, haha. Ik was kapot!

Zondag

Geen foto’s vandaag. Ik heb voornamelijk taxi gereden voor de kids vandaag. Andries had een hockeywedstrijd, dus ik kon Amy naar de kerk rijden, Fenna naar een klasgenoot, ondertussen nog op en neer naar de Albert Heijn voor wat laatste boodschappen. In de middag gingen we naar mijn vader, daar aten we gezellig met elkaar. ( foto vergeten, dom!).

In de avond ging ik niet laat naar bed, beetje moe van het taxietje spelen.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo goed van je dat je me zo weinig toch fijne boodschappen kon doen en heerlijke gerechten gekookt had.
  Fijn dat de trainingen van de hockey nu even gestopt zijn.
  Mooie kastdeuren.
  Leuke om je TB dresses te zien hangen in de garderobekast.

  Xoxo

  juni 12, 2017 at 08:59
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihi jij en een slechte blogger zijn, weet je het bloggen neemt gewoon enorm veel tijd in beslag en soms is het gewoon veel slimmer om goed te ontspullen. Ik ben de afgelopen week weer helemaal ingekakt, niet echt lekker in mijn velletje veel emotioneel en dan kom ik gewoonweg tot niks. Maar het zij zo, ik ben niet voor niks ziek thuis natuurlijk. Had wat eerste intakes afgelopen week voor revalidatieprogramma dus die hakten er ook flink in. Maarreh ik zie heerlijk eten hierboven en leuke foto’s dus ik zeg goed bezig lieverd! Dikke knuffels! Vandaag toch zorgen dat ik eindelijk de spullen van de vakantie krijg opgeruimd, hoef ik niet met van die oogkleppen door het huis te lopen ;).
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…SoMuch Tante Betsy dress giveawayMy Profile

  juni 13, 2017 at 06:44
 • Reply Jessica J.

  Ik heb afgelopen weekend voor het eerst sinds járen homemade pizza gegeten. Zo leuk om te doen en heel erg lekker!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #57 • Warpigs, theesnuffelen en dagje Vlaams-BrabantMy Profile

  juni 13, 2017 at 10:42
 • Reply Astrid

  Lekker weekje weer. Super hoor dat je zo bezig bent met ontspullen en zo min mogelijk verspillen! Dat geeft toch een goed gevoel. En wat een mooie kasten zo!

  juni 13, 2017 at 21:17
 • Reply Mariska

  Ziet er heel mooi uit zo met de deuren erin 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Action shoplog (met foto probs!)My Profile

  juni 14, 2017 at 12:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge