Follow:
fashion, kids

Een gave feestoutfit voor de kids

Elk jaar vind ik het een feestje om voor de kids een leuke outfit te scoren voor de feestdagen. Met Kerst vind ik het toch altijd leuk om ons, als gezin, op te doffen. Wij gaan met Kerst altijd naar familie, de Kerstdienst in de kerk en daar horen toch mooie kleren bij. Voor Amy en Fenna ging ik vroeger altijd voor het merk Jottum. Een onwijs gaaf merk waar ik stiekem nog steeds verliefd op ben. Nu de meiden een leeftijd hebben dat ze het allemaal zelf wel regelen qua kleding heb ik alleen Thomas nog om ’te kleden’. Dus dat is mijn missie voor nu!

Deze foto is van Kerst 2 jaar geleden. Wat een prachtig stel zo! En wat is Thomas nog klein!! Zo schattig.

Ik heb even zitten twijfelen voor Thomas. Een foute kersttrui zoals op de bovenste foto van het merk Name It vind ik super gaaf, alleen daar heb je dan écht alleen profijt van met de Kerstdagen. Ik kan zo’n trui daarna meteen doorgeven aan iemand anders want volgend jaar Kerst zal hij hem niet meer passen. Ik ga dus voor de nette look, kleding die hij evt vaker kan dragen dan alleen met Kerst.

Een merk wat ik voor Thomas al vaker heb gekocht ( voor de bruiloft van mijn zusje nog onlangs ) is Tumble ’n Dry, die hebben kwalitatief hele mooie kleding en helemaal mijn smaak!

Ik heb mijn oog laten vallen op deze set! ( Een soortgelijke blazer heeft Thomas zelfs nog gepast toen we voor mijn zusjes trouwen gingen kijken, alleen toen niet meegenomen ).

Staat hem zó leuk!

In deze set zal Thomas er echt super gaaf uitzien!

Het is soms jammer dat Amy en Fenna alweer zo groot zijn. Dit jurkje is toch té lief.

Bij Olliewood kan je terecht voor nog meer geweldige merken zoals Vingino, Noppies, Ninni Vi, b nosy en nog veel meer. Ben jij nog op zoek naar een gave feestoutfit voor de kids? Ik weet zeker dat je een geweldige outfit kan scoren daar!

En met een kerstmuts maak je je outfit altijd helemaal af natuurlijk! 😉

Trek jij je kids met de feestdagen altijd extra mooie kleding aan?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Zulke leuke foto’s!
    Kerstoutfits shoppen is leuk.

    november 22, 2017 at 15:49
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge