Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #70

Kabouters, theater, leuke pakketjes en berichtjes uit Bath. Deze week was ook een week met valpartijen en logeerpartijen. Een volle week waarin ik nodig behoefte had aan een dag rust om mij heen. Gelukkig kreeg ik die uiteindelijk, en daar heb ik volop van genoten!

Maandag

Vandaag ging ik met Thomas’ klas mee naar het theater. Ik had mij daarvoor opgegeven een tijdje geleden. Thomas vond het maar wat leuk dat ik mee ging. Daar doe je het dan voor natuurlijk!

De voorstelling zelf vond ik wel aardig. Ik ben er al wel achter dat je in feite niet hoeft te kunnen zingen om aan een kindervoorstelling mee te werken! haha.

Thomas vond het erg interessant!

In de middag kwam er een vriendje van Thomas spelen en ging Andries met de jongetjes naar judo.

Dinsdag

Vandaag had ik wel wat verplichte dingen zoals boodschappen, strijken en puinruimen. Maar ik genoot ook even van mijn lunch met een nieuwe geurkaars die ik bij het Kruidvat kocht. Erg lekker!

Ook kwam er een onverwacht pakketje van een persbureau waar ik nooit meer wat van hoorde. Waarschijnlijk hebben mijn mailtjes tóch effect gehad! Super leuk!

Mijn review over deze Etos Rosemary & Fig lijn kwam gisteren online.

Niet lang nadat school uit was viel Fenna flink van de trap. Een hoop gekrijs en gehuil en gestommel kwam er vanuit de gang. Ik hield mijn hart vast! Ze heeft een flinke klapper gemaakt op haar stuitje. Ze kon dus niet naar hockey. Het zit Fenna de laatste tijd niet zo mee ;-(

Woensdag

Vandaag bleef Fenna thuis, ze had teveel pijn en kon amper lopen. Thomas had daarentegen een super leuke ochtend op school! Ze hadden kabouterfeest. En hij kwam dan ook met een mooie oorkonde thuis.

Geweldig dat fietsenrek in zijn mond! haha

Donderdag

Vandaag kon Fenna wel weer naar school met wat paracetamol, maar was Andries weer thuis met keelpijn. ( meer zeg ik er niet over 😉 ). Ik verlangde zo naar een dag complete rust vandaag. Helaas weer niet het rijk voor mij alleen. ( Hoe lief ik Fenna ook vind, door al haar emoties de laatste tijd is er de nodige energie uit mij gezogen. Ik heb behoefte aan opladen ).

Ik ben toen boven met goede intenties aan mijn blog gaan werken, maar nog geen half uur later sprong de stroom uit! De werklui in de straat die hier al een maand bezig zijn hadden de stroom geraakt ofzoiets. Dus kaarsjes aan voor wat extra licht en warmte!

 

Fenna ging in de middag weer goed en is gaan trainen. Het ging op de training nog niet super, maar ze kan weer bewegen. 😉

Vrijdag

Vandaag eindelijk MIJN dag! Iedereen naar school of werk en ik het rijk voor mij alleen. Ik ben in de ochtend heerlijk aan mijn blog gaan werken boven. Alle rust en ik heb toen flink wat kunnen doen. Goed gevoel!

Ook ontving ik nog een leuk pakketje!

De rest van de ochtend en vroege middag, toen iedereen nog weg was, heb ik non stop Broadchurch op Netflix gekeken. Heerlijk languit op de bank met koppen thee. Ik heb genoten en weer flink opgeladen!

Thomas speelde uit school bij een vriendje. Toen hij later thuis kwam, en ik heb ging omkleden voor zwemles, bleek hij zijn pyjamashort de hele dag onder zijn spijkerbroek aan te hebben gehad! haha

Ook was er wéér een spijkerbroek kapot gegaan. Ik kan die dingen beter per dozijn inkopen!

gelukkig zijn scheuren in je spijkerbroek een trend. 😉

In de avond ging ik naar zwemles, Amy naar hockey, Fenna naar club en Andries naar hockey. Vrijdag is altijd een rommelige maar gezellige avond.

Zaterdag

Vandaag uiteraard hockeywedstrijden. Ik wilde met Thomas nog wel naar de intocht van sinterklaas, maar hij wilde liever naar opa. Dus ik ben nog even met Thomas naar mijn vader geweest. Mijn schoonouders kwamen naar de wedstrijden van de meiden kijken en Thomas regelde zelf een logeerpartijtje! Die ging na het avondeten dus met mijn schoonouders mee.

Mijn moeder en zusje zitten nu in Bath en appte een paar leuke foto’s van truien voor Thomas die ze voor mij meenemen. Super lief!

Amy en Fenna hadden in de avond een hockeyfeest tot laat, dus Andries en ik konden heerlijk een serie kijken tot de meiden thuis kwamen. Amy kwam pas thuis rond 1 uur, toen lag ik al heerlijk onder de wol.

Zondag

Ik had geen wekker gezet, en we werden allemaal te laat wakker om nog naar de kerk te gaan. Een rustig ochtendje dus. Ik ging met Amy en Fenna in de middag even naar Leidsenhage voor wat spulletjes.

Ze hadden het daar super gezellig versierd!

Ik krijg er helemaal een gezellig gevoel bij! Heerlijk die wintermaanden, ik hou van al die lichtjes!

Ik vond bij Action nog een leuk schaaltje die ik nog kon laten liggen. Perfect voor kerstkransjes!

De meiden kochten nog wat kleding en prulletjes en toen gingen we weer naar huis.

Thomas werd na het avondeten thuisgebracht. Die had een leuk logeerpartijtje gehad.

De kids mochten nog hun schoen zetten en op tijd naar bed daarna, even bijslapen!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Gossie zo zielig dat je dochter flink geval.
  Wat een drukke week….

  Xoxo

  november 20, 2017 at 07:50
 • Reply Jessica J.

  Arme Fenna. 🙁 Hopelijk heeft ze er gauw geen last meer van. Dat van die uitvallende stroom ken ik helaas maar al te goed. In ons gebouw werd máándenlang gewerkt en toen ze bij de zekeringskast bezig waren, hebben ze meermaals per ongeluk de stroom voor onze verdieping uitgeschakeld. Fijn thuiskomen van het werk, zo…
  Jessica J. onlangs geplaatst…Gehoorbescherming: Op maat gemaakte oordoppenMy Profile

  november 22, 2017 at 12:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge