Follow:
fashion, kids

Help! Ik moet shoppen voor Thomas!

nik&nik

Waar is mijn kleine jongen gebleven?! Het afgelopen jaar is Thomas echt zó ontzettend gegroeid! Al zijn broeken komen tot boven zijn enkels, al zijn shirts/longsleeves/truien zijn inmiddels bijna naveltruitjes geworden. En daar kan ook nog wel bij dat zijn voeten zijn omgetoverd tot schuiten. En nu we toch echt in de herfst zitten, en de winter met rasse schreden ook onze kant uit komt moet ik hoognodig wat van Thomas zijn garderobe aanvullen. Is dat erg? Nee, eigenlijk niet….;-)

Meestal schaf ik een stapel voordelige basis items aan en een aantal wat mooiere kledingstukken van wat duurdere merken. Af en toe vind ik het namelijk wel leuk om Thomas even extra leuk te kleden. Ik koop de shirts en truien vaak lekker oversized, dan kan hij er wellicht een tijdje langer mee doen. 😉 Hij had nu nog shirts in zijn kast maat 128….en inmiddels kan hij maat 152 al aan. Oeps!

De jongenskleding van Vingino vind ik vooral voor Thomas erg tof. Lekker stoer! De broeken van Vingino kocht ik in het verleden vaak voor Amy en Fenna en was altijd erg tevreden met de kwaliteit. Dus een gave trui die ik spotte staat inmiddels op mijn shoppinglist!

vingino

 

Donkere kleuren vind ik altijd erg mooi bij Thomas staan. En dit vind ik echt een geweldige trui! Thomas is trouwens dol op het dragen van truien, dus laat het maar lekker afkoelen buiten. ;-). Broeken koop ik voor Thomas trouwens zo goedkoop mogelijk. Hij presteert het om er binnen twee weken kapotte knieën in te krijgen, dus geen dure broeken voor hem. Ik focus mij voor Thomas dus meer op bovenkleding als ik wat mooiere kledingstukken wil kopen voor hem.

Zo viel ik ook als een blok voor dit shirt!

vingino

Ideaal zo’n iets langere achterkant zodat je geen koude onderrug krijgt tijdens het spelen. Slim vind ik dat!

Oh, en ik heb een zwak voor overhemden. Thomas is daar niet altijd van gecharmeerd, hij vindt het maar lastig al die knoopjes. Maar hoe handig is dit; een rits!!

vingino

Ik zie Thomas al helemaal voor mij in deze blouse. Stoer op een jeans met bruine hoge leren schoenen eronder. Absoluut een ge-wel-dige blouse!! Dus ik heb voor Thomas deze 3 items op mijn shopping lijstje gezet. Dit vul ik aan met wat basic shirts en longsleeves en een paar (goedkope) spijkerbroeken. Dan ben ik al aardig op weg om weer een super gave garderobe voor die kleine (nou ja, kleine ;-)) man voor de winter te hebben.

In december krijgen wij een nieuw nichtje erbij. We kijken er zo naar uit om weer zo’n schattig klein babietje in de familie te hebben! En bij een geboorte hoort natuurlijk een mooi kraamcadeautje! Voor mij is het kopen van schattige meisjes kleding al weer flink wat jaren geleden. Daarom vind ik het helemaal leuk om al een beetje rond te kijken wat we als cadeautje kunnen geven!

Zo zag ik dit super schattige jurkje van quapi, hoe zoet!

quapi

En aangezien rood en donkerblauw mijn favoriete kleuren zijn maakt dit jurkje ook grote kans! Deze is alleen iets groter, maar een cadeautje geven wat op de groei is gekocht kan natuurlijk ook. Ik weet uit ervaring hoe snel die kleintjes uit die kleine kleertjes gegroeid zijn. 😉

quapi

(stiekem vind ik deze ook véél leuker!) Zo jammer dat mijn dochters dit niet meer aan kunnen…haha.

Hebben jullie nou ook dat je het eigenlijk nog leuker vindt om kleding voor je kinderen te kopen dan voor jezelf? Ik kan echt genieten om voor Thomas een beetje rond te kijken wat ik voor hem wil aanschaffen. Hij heeft absoluut geen uitpuilende kledingkast, maar juist die paar mooie kledingstukken maken zijn garderobe af. Ik kijk er naar uit om het hem te zien dragen!

Zijn jullie al klaar voor jullie kids voor de wintergarderobe?

Liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Mooie item had je geshopt!

    Xoxo

    oktober 7, 2018 at 09:06
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge