Follow:
fashion

Een musthave voor de tieners van nu: Daily Paper truien!

daily paper

‘Mam, ik wil zóóóóó graag een Daily Paper trui!’ Dit zinnetje heb ik meerdere malen moeten aanhoren door niet één, maar door beide dochters. Blijkbaar is het hebben van een Daily Paper trui een ‘status-dingetje’. Heb je een trui van dit merk, dan hoor je er bij! Nou ben ik geen moeder die dan meteen naar de winkel rent of een online bestelling plaatst om mijn dochters te verwennen met zo’n trui. Ze mogen er best zelf voor sparen! En soms hebben ze mazzel een lieve tante te hebben…. 😉

Daily Paper

daily paper

Het merk Daily Paper komt uit Nederland en is sinds 2012 ontstaan. Drie vrienden die al vanaf hun jeugd bevriend waren zijn dit merk gestart en het is nu uitgegroeid tot een zeer populair merk. Twee keer per jaar komt er een collectie uit. Volgens mijn dochters zijn onder de jeugd vooral de truien populair. Een ware trend onder de pubers, want ik spot de truien nu ook regelmatig in het straatbeeld…

daily paper

Als je op de site van Daily Paper kijkt zie je ook heel veel high fashion kleding wat je niet zo snel op straat tegen zal komen. Ik dacht ook, toen ik op hun site keek, dat ik een verkeerde site had opgezocht. Maar als je naar de sweaters gaat zoeken kom je de bekende truien al tegen.

daily paper

Maar wat is er nou zo bijzonder aan de truien van Daily Paper? Die vraag stelde ik mijzelf natuurlijk ook. Het merk heeft absoluut een prijskaartje, en de truien zijn niet heel uniek qua uitstraling. Maar is dat niet vaak met hypes? Zoiets ontstaat bij tieners/pubers en dan is er ook niets wat ze van hun wens kan afhelpen. Ik had 30 truien kunnen laten zien die ook leuk zijn, nee…. het móet een Daily Paper zijn!

Nou moet ik wel bekennen dat de kwaliteit erg mooi is. De truien zijn dik, hebben een zware stof en mooie pasvorm. Daar let een moeder dan weer op natuurlijk 😉

daily paper

Ik kan je verzekeren dat toen Amy en Fenna de truien gingen halen bij hun tante ik daarna twee stuiterende pubers in huis had. De truien werden meteen aangetrokken, selfies werden gemaakt en vriendinnen werden geappt. Het bleek zelfs dat in totaal 3 vriendinnen van Amy en Fenna inmiddels ook een Daily Paper trui hebben gekocht. Wil je iets unieks, dan is zo’n trui waarschijnlijk niet wat je zoekt. Maar wil je de trend van de jeugd volgen? Dan kan je dat het beste doen door zo’n lekkere warme trui te kopen 😉

daily paper

Informatie

De trui die Amy hier draagt is de Red Captain Hoody, dit model is er in heel veel verschillende kleuren. Zorg ervoor dat je een maat kleiner neemt dan je normaal draagt van truien, dit model valt groot. De prijs van de Daily Paper Captain Hoody is €89,95 en is online te bestellen en bij diverse verkooppunten.

Ik snap Amy en Fenna wel dat deze truien fijn zijn om te dragen. Ze zitten heerlijk, hebben gave kleuren en zijn nu heerlijk te gebruiken als het nog iets te warm is voor een winterjas. Tijdens het geven van de hockeytraining is de trui ook al een vast item geworden bij ze. Van hypes snap ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet alles, maar dat de Daily Paper trui een hype is moge duidelijk zijn, en ik verwacht dat die hype nog niet zo snel zal overwaaien…

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge