Follow:
interieur, lifestyle, samenwerking

Tover je keuken/badkamer om in een herfstlook!

Bron: Pinterest

Als de herfst in aantocht is vind ik het altijd leuk om met accessoires het huis in die sfeer te brengen. De pompoenen komen in huis, geurkaarsjes op de tafels en andere kussentjes op de bank. Aankomende week ga ik ook nog met mijn zusje een nieuwe fauteuil halen (in gave bloemenprint) dus de hele woonkamer heeft weer een andere uitstraling. Maar dit kan je ook leuk doorvoeren in je keuken en badkamer. Met een paar kleine details en accessoires kan je je huis omtoveren in een gezellige herfst-sfeer. Mijn favoriete seizoen van het jaar!

Textiel

Ik snap dat je niet van plan bent je hele badkamer en keuken te veranderen per seizoen. Maar een paar kleine veranderingen kunnen vaak al een heleboel sfeer geven. Een makkelijke manier is wat handdoeken, vaatdoeken, theedoeken en washandjes in het zicht te hangen/leggen om een herfstlook te krijgen. De kleuren oranje, rood en groen zijn natuurlijk echte herfstkleuren en geven meteen een warme uitstraling.

Bron: Pinterest

Als je bijvoorbeeld een paar handdoeken vervangt (is bij ons altijd nodig) in echte herfstkleuren en deze in de badkamer neerlegt krijg je meteen een echte herfstlook!

In de keuken heb ik leuke theedoeken hangen met pompoentjes erop. En natuurlijk vaatdoekjes/microvezel doekjes in okergeel wat ook weer een echte herfstkleur is.

Pompoenen

Bron: Pinterest

Pompoenen zijn natuurlijk dé ideale accessoires om je huis/keuken/badkamer mee te decoreren. Mijn moeder haalt er altijd een berg langs de kant van de weg bij boerderijen. Maar ook in tuincentra kan je ze volop vinden. Ik heb hoekjes gemaakt waar de pompoenen gezellig de boel opfleuren. Maar je kan ze ook nog verven, zoals hierboven op de foto. In je keuken en badkamer een hoekje met een paar pompoenen en bijvoorbeeld een mooie kaars en je creëert al een hele gezellige sfeer!

Herfstlook producten

In je keuken en badkamer kan je ook heel makkelijk met producten een beetje een herfstlook creëren. Zo zijn er altijd erg leuke “herfstige” producten te koop die je leuk kan uitstallen.

In de keuken een mandje met daarin een handzeep, handcrème uit een herfstcollectie staat natuurlijk al extra leuk!

Neem bijvoorbeeld deze heerlijke handcrème van The Body Shop. Als je herfst wilt ruiken, dan moet je deze zeker eens proberen!

En als je goed bij de drogisterijen rondkijkt zijn er vast genoeg producten die voor dit seizoen perfect te gebruiken zijn. En ze leuk uitstallen vind ik altijd een heerlijk klusje.

Geurkaarsen

Dit is echt mijn herfst/winter momentje. Geurkaarsen vind ik zalig! Ik zou ze het liefst de hele dag branden, en soms doe ik dat ook gewoon. Er zijn heerlijke herfstgeuren verkrijgbaar. Onlangs kocht ik bij Ikea een berg in de geuren vanille en appel. Goedkoop en ze ruiken zalig! Het zijn ook handige kleine glaasjes dus perfect te gebruiken als je ze wil decoreren met pompoenen bijvoorbeeld.

Maar mijn all time favorite zijn wel de Yankee Candle kaarsen. Deze zijn een decoratie op zich natuurlijk in hun mooie glazen potten. Ik wil mijzelf er binnenkort wel weer eentje cadeau doen. Welke geur het gaat worden? Dat weet ik nog niet zo goed…

Of misschien doe ik ze wel alle 3….. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Jaaa pompoenen en geurskaarsjes!! hou er zo van!

  november 6, 2019 at 17:03
  • Reply BlogEnBeauty

   Heerlijk artikel, ik proef gewoon de herfst. Heel mooi allemaal.

   november 6, 2019 at 18:44
 • Reply Yvonne Bruin

  I love die kleur!! Ik hou altijd zo van de herfst. Ben ook erg benieuwd hoe die geur van TBS bevalt!

  november 6, 2019 at 17:41
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke ideeën! Ik ben vooral van de (geur)kaarsen.

  november 6, 2019 at 17:43
 • Reply Tania

  In huis decoreer ik ook altijd wat maar in de badkamer zelf eigenlijk niet. Wel een leuk idee

  november 6, 2019 at 18:49
 • Reply Natascha - Beautyopinje

  Jaa die kaarsen zijn heerlijk!! Ik heb toevallig net wat okergeel toegevoegd in m’n huis 🙂

  november 7, 2019 at 19:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge