Follow:
fashion, samenwerking

Heerlijk warm de winter door met een goede winterjas!

 Style Italy

Mensen wat is het koud hè?! De ijspegels hangen nog net niet aan mijn neus. Ik moest vanmorgen zelfs krabben! De winter is echt in aantocht en de lekkere warme truien, sjaals, mutsen en handschoenen worden weer tevoorschijn gehaald. Iets wat ik zelf heel belangrijk vind zijn warme voeten en een warm bovenlijf. Extra sokken draag ik al snel met dit weer, maar ook een goede warme winterjas is wat mij betreft een must. Zo merkt Amy nu dat de twee jassen die ze van haar verjaardagsgeld kocht eigenlijk niet warm genoeg zijn. Fenna heeft daar geen last van, die heeft een prachtige warme winterjas dit jaar!

Een heerlijke warme jas voor de koude winter

 Style Italy

Fenna haar vorige winterjas was echt aan vervanging toe na 2 jaar, ze is namelijk wat gegroeid de laatste tijd. (nou ja, iets….haha) Ze had wel een paar eisen, de jas moest zwart zijn en mooi getailleerd. Nou, ik denk dat ze goed geslaagd is wat dat betreft! Haar jas is van het merk Milan Ferronetti, een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord moet ik bekennen. Ze had nog de keuze om er een bontkraag bij te nemen (nep of echt), maar dat wilde ze niet. En ik moet zeggen dat ik de jas zo ook prachtig vind.

 Style Italy

Eigenschappen

De pasvorm van de jas is dus Slim-Fit en sluit heel mooi aan. Ze draagt maat M, ik heb een maatje groter gekozen voor haar, zodat ze in de strenge winter eventueel ook een trui onder de jas kan dragen. Maar ook met een shirtje of blouse staat de jas erg mooi. Al meteen merkte ze dat de jas heerlijk warm was. Ze kan hem hoog sluiten waardoor ook de hals lekker warm blijft. De voering is van 90% katoen en 10% Polyester. De voering van het lichaam is 100% katoen.

 Style Italy

En kijk eens hoe leuk de binnenkant van de jas is! Een leuk detail wat ik altijd erg leuk vind om te ontdekken na het aanschaffen van een kledingstuk. De jas voelt ook stevig aan en je merkt dat het hier gaat om een goede kwaliteit jas. Als ik hem weleens van de bank moet pakken om aan de kapstok te hangen (wat mijn pubers vaak vergeten ;-)) heb je écht wel wat gewicht in je handen, geen dun flut jasje dus.

 Style Italy

Dames winterjassen

De capuchon van de jas kan je eventueel verwijderen, maar het is best lekker om soms even warm een capuchon te dragen. De jas heeft de afgelopen dagen al flink wat koude gure wind als test doorstaan. Fenna heeft aangegeven dat dit de warmste jas is die ze in jaren heeft gehad. Een schot in de roos dus!

Zus Amy is lichtelijk jaloers en komt bibberend vanuit school thuis. (dit zal ze wat lichtelijk overdrijven omdat ze hoopt dat zij ook een nieuwe winterjas zal krijgen denk ik ;-)).

Ik denk dat Amy voor deze zou gaan: (maar dan zonder bontkraag)

Ben je nog op zoek naar een heerlijke warme winterjas? Mooie dames winterjassen zijn er genoeg. Ik weet in ieder geval dat bezuinigen op een winterjas géén goed idee is, warm de winter doorkomen is voor mij een must!

Heb jij één winterjas of draag je meerdere soorten jassen om de winter door te komen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Zoveel mooi
  Heel veel prachtige jassen in de zeer overzichtelijk e webshop.
  Leuk dat zelf jassen had geshopt.

  Xoxo

  november 22, 2018 at 08:08
 • Reply Jouvence

  Erg mooie jas heeft ze uitgezocht, staat haar goed!

  november 22, 2018 at 11:35
 • Reply Mieke | mieksmind

  Aan deze jas zal ze vast veel plezier beleven!

  november 22, 2018 at 12:33
 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Dat is een lekkere warme jas voor Fenna! Zelf heb ik 3 winterjassen haha maar 1 is er eigenlijk maar echt warm.

  november 22, 2018 at 13:11
 • Reply Claudia

  Ik heb van mijn hubby een zwarte wollen jas gekregen en daar ben ik erg blij mee. Ik.vind dit ook een erg mooie jas

  november 22, 2018 at 18:22
 • Reply Blog & Beauty

  Mooie had hoor. Een beetje warmte is toch wel belangrijk hoor. Hier zijn de eerste sneeuwvlokjes al gevallen.

  november 22, 2018 at 18:55
 • Reply Jolanda

  Mooie hoor! Staat haar erg goed!

  november 22, 2018 at 20:46
 • Reply Irina

  Mooie jas! Heerlijk voor de koudere dagen.

  november 23, 2018 at 09:37
 • Reply Tania

  Ik heb een dikke winterjas. Ik doe eigenlijk niet eens graag een jas aan.

  november 25, 2018 at 18:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge