Follow:
samenwerking, sieraden

Gave fashionable sieraden voor de zomer!

Qua make-up ben ik in de zomer altijd wat makkelijk. Een beetje mascara, gloss en blush en dat vind ik wel genoeg. De foundations, oogschaduws en lipsticks blijven thuis. Kleding moet vooral lekker zitten en bij warm weer niet te warm. Nou zal je misschien denken dat ik er als een soort slons bijloop in de vakantie maar dat valt reuze mee! Iets waar ik extra aandacht aan geef zijn leuke accessoires. Een mooie armband, ring of leuke oorbellen zorgen er vaak voor dat je toch fashionable voor de dag. Mijn beide dochters hebben ook een zwak voor sieraden en als jullie daar net zo’n zwak voor hebben zou ik zeker even verder kijken.

Oorbellen trends

Iets wat ik zelf echt super gaaf vind zijn zwarte oorbellen. Dit zijn zilveren of gouden sieraden met zwarte steentjes (zirconia) erin verwerkt. Ik vind dat de sieraden hierdoor een wat chique uitstraling krijgen. Op de foto heb je ook een geweldige helix oorbel met een klein kettinkje eraan, geweldig!

Dieren oorbellen

Dierenprints zijn in het modebeeld nog niet weg te denken. In elke kledingzaak zie je wel dierenprints en ook in accessoires kom je genoeg tegen. Tasjes met bijvoorbeeld tijgerprint, schoenen met een leuk panterprintje, noem maar op! Extra leuk is het dan om je sieraden hier op af te stemmen.

Fenna koos deze mooie gouden ringetjes met een tijger hangertje eraan. Super hip! Ook een leuke oorbel met een slangetje eraan staat hoog op haar lijstje.

Hoe meer, hoe beter

Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Ik heb van jongs af aan al een voorkeur voor véél oorbellen. Voor mijn zestiende had ik in elk ook al 5 gaatjes. Amy is inmiddels al aardig op weg om mij achterna te gaan. Zij heeft in elk oor 3 gaatjes en in één oor een helix. Na onze vakantie gaat zij voor een vierde gaatje en Fenna voor een derde gaatje in elk oor. Tja, ik hou ervan!

Zoiets als dit vind ik geweldig! En of je nou goud of zilver kiest, beide is oké deze zomer! Lekker combineren met ringetjes en stekertjes zal je outfit helemaal afmaken. En als je in de vakantie voor het overgrote deel in je badkleding doorbrengt is het extra fashionable om mooie sieraden erbij te dragen toch? Amy, Fenna en ik nemen ieder een klein doosje gevuld met oorbellen mee, kunnen we lekker afwisselen. Ook een paar leuke armbanden en ringen erbij, we zijn er klaar voor!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge