Follow:
beauty

Catrice Glam & Doll Volume Mascara

De paarse variant van deze mascara is een favoriet van mij en deze zwarte versie lag al maanden klaar om te reviewen. Het kwam er maar niet van! Maar dan nu eindelijk heb ik foto’s gemaakt en de mascara getest. Waarom duurde het dan zolang? Het borsteltje trok mij niet, ik werd er niet enthousiast van en daarom stelde ik het steeds uit. Maar heb ik mij daarin vergist?

Het borsteltje

Ik kan er niets aan doen, maar ik ben geen fan van harde borsteltjes. ( de nieuwe Catrice Rock Couture mascara is overigens een uitzondering ). Dit borsteltje nodigde mij dan ook niet echt uit om te gaan testen. Maar, beautyblogger of niet, ik ben hem toch gaan testen! Zou hij de paarse Glam & Doll Mascara evenaren?

Mwah, ik ben niet heel erg enthousiast. Sommige wimpers zitten aan elkaar geplakt en hij geeft wat af op mijn ooglid. ( dit kan je natuurlijk weer verwijderen, maar ik heb het gewoon liever niet als ik mascara aanbreng ). Ik moet wel bekennen dat de mascara in combinatie met een mascara die alleen lengte geeft wel een mooi effect geeft. ( ik hou van mascara’s “layeren” ).

Ik zal de mascara daarom alleen gebruiken in combinatie met andere mascara’s, daarin doet hij prima zijn werk. Mijn voorkeur gaat dus uit naar de paarse variant, die vind ik vele malen beter!

Ken jij de Glam & Doll Mascara’s van Catrice?

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Lieke

  Die paarse variant is super fijn alleen jammer dat hij niet waterproof is.

  februari 22, 2017 at 15:44
 • Reply Jouvence

  Jammer dat hij je wimpers niet goed separeert. Kende deze mascara nog niet. Zelf gebruik ik de false lash effect mascara van Max Factor, maar die van Pupa vamp! en La Roche-Posay zijn ook erg fijn. xx

  februari 22, 2017 at 18:05
 • Reply Emma Cauwelaers

  Ik heb hem hier ook liggen om te gebruiken en nu ben ik wel een beetje bang om hem te gebruiken! Ik hoop dat ik hem beter vind meevallen!

  februari 22, 2017 at 23:03
 • Reply Irina

  Ik ben zelf echt gek op de waterproof variant van deze Glam & Doll mascara!

  februari 23, 2017 at 11:21
 • Reply Romy

  Jammer dat je er niet over te spreken bent! Ik vind ze juist wel erg fijn. Ben vooral gek op de blauwe waterproof variant ♥
  Romy onlangs geplaatst…Brown eyelinerMy Profile

  februari 24, 2017 at 13:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge