Follow:
beauty

Mijn favoriete beautyproducten van dit moment!

Mijn laatste favorieten blogpost is al een tijdje geleden besef ik mij, vandaar dat het mij leuk leek mijn favorieten van dit moment weer eens te delen met jullie! Er zitten wat nieuwe items bij, maar ook producten die ik al enige tijd in mijn bezit heb. Kijken jullie mee?

Zoeva palette Cocoa Blend

Op mijn blog is hier al een review over te vinden. Ik merk dat ik eigenlijk bijna elke keer dit palette pak als ik een ooglook maak. Wat mij, in het kader van minimalisme, heeft doen besluiten binnenkort eens in mijn oogschaduw stash te ruimen. De Zoeva palettes ( ik heb er 2 ) zijn absoluut mijn favoriet!

Douglas Seathalasso

Ik gebruik op dit moment de showergel en bodylotion van deze lijn. Ik vind de geur echt zalig! Ik vind het een heerlijke neutrale geur waarbij ik heel erg ontspannen raak. Absolute favorieten!

The Body Shop Oils of Life

Deze lijn blijft favoriet. Ik gebruik hem op het moment alleen in de avond omdat mijn huid overdag iets minder volle producten nodig heeft. Een lijn waar ik hoogstwaarschijnlijk altijd weer bij terug zal komen!

Essence lipstick

Deze heb ik al geruime tijd in mijn la, maar de linker op de foto is mijn absolute favoriet! Ik draag hem bijna dagelijks. Een heerlijke budget lipstick die voor mij prima werkt! ( en mij er op het moment ook makkelijk van weerhoudt voor MAC aanbiedingen te vallen ๐Ÿ˜‰ ).

Douglas Essential

Deze hele lijn heeft mij zo verrast dat ik er dagelijks gebruik van maak. De geuren zijn zalig, ze doen goed hun werk en zijn ontzettend fijn in gebruik. Mocht je op zoek zijn naar niet al te dure reinigingsproducten zou ik deze absoluut aanraden!

Mijn 5 favorieten van dit moment! Ken jij producten uit dit rijtje?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Romy

  Wat een mooie producten, stuk voor stuk! Van de Essence-lipsticks ben ik ook fan. En die olies van The Body Shop wil ik ook zeker eens gaan gebruiken!
  Romy onlangs geplaatst…5 boeken die ik deze zomer wil “lezen”My Profile

  juli 2, 2017 at 08:06
 • Reply chucky1012

  Mooie favorieten ๐Ÿ˜‰

  juli 2, 2017 at 08:35
 • Reply Yvonne

  Lipsticks van Essence zijn inderdaad fijn! En zo lekker budget. Ik ben benieuwd naar die reinigingsolie van Douglas! Als mijn huidige reinigingsbalm van Clinique op is ga ik deze eens halen.

  juli 2, 2017 at 10:46
 • Reply Fleur | MizFlurry

  Leuk lijstje, de meeste producten ken ik eerlijk gezegd niet (sinds ik kinderen heb, is het op de hoogte blijven van beauty-nieuws er nogal bij in geschoten ๐Ÿ™ ). Dat oogschaduwpalet vind ik heel interessant en ik heb binnenkort een nieuwe nodig ๐Ÿ˜‰
  Fleur | MizFlurry onlangs geplaatst…Niet meer vallen bij het zwembad – review en winactie Ockyz SweakersMy Profile

  juli 5, 2017 at 22:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge