Follow:
lifestyle, samenwerking

Het belang van een goed hoofdkussen

bedsupply

Al een tijdje stond het vervangen van de hoofdkussens in huis op mijn to do lijstje. Vooral de kussens van Andries en mij waren al flink ‘over de datum’ ;-). Dat merkten wij vooral aan het feit dat we af en toe met pijn in onze nek wakker werden. De vulling van de oude kussens was gewoon ‘op’. En na al die tijd zagen ze er ook wat smoezelig uit. Tijd voor nieuwe!

bedsupply

Van het merk Cinderella hadden wij al wat in huis en dit merk beviel ons goed. De keuze om van dit merk nieuwe hoofdkussens te bestellen was dan ook snel gemaakt. De kussens worden geleverd in een stevige hoes die er meteen super vrolijk uit ziet! Ik hou wel van een netjes en leuk verzorgd product.

bedsupply

De kussens zijn heerlijk zacht en tóch stevig. De vulling bestaat uit eendendons en veren. Voor ons was het belangrijk dat de kussens wel anti allergisch zouden zijn en daar viel dit model gelukkig onder.

Ken je het gevoel als je je bed hebt verschoond en dan ’s avonds in een heerlijk schoon bed kruipt? Dat gevoel had ik ook toen ik de eerste nacht ging slapen met dit kussen. Het voelde nieuw, fris en top!

bedsupply

Ik kwam er trouwens achter dat het merk Cinderella van Nederlandse bodem is. Zij hebben ook dekbedovertrekken van zeer goede kwaliteit. (daar hebben wij er namelijk 1 van). Ook deze kussens hebben nu, na een aantal weken, laten zien dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Je klopt het kussen even op om de vulling weer goed te verdelen in het kussen en hij voelt weer aan als nieuw.

Inmiddels hebben ook de kinderen een nieuw hoofdkussen en ook een nieuw dekbed. De volgende aankoop wordt voor Andries en mij een nieuw dekbed. Ik twijfel alleen nog even of we weer voor 1 groot dekbed gaan of 2 losse dekbedden. (soms word ik in de nacht wakker zonder dekbed. Heeft meneer alles naar zich toegetrokken ;-)).

Hoe hebben jullie dat? Twee losse of één groot dekbed?

Aangezien je een groot deel van je leven in bed doorbrengt is een goed matras en een goed kussen een must. Zowel Andries als ik merken in ieder geval dat een goed kussen veel nekklachten kan voorkomen. Wij zijn super blij met deze aankoop!

Het Cinderella hoofdkussen wat wij kochten kost 49,95 en is online oa verkrijgbaar bij bedsupply.eu.

Liefs Hilde

**Ik heb de hoofdkussens ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Een goed hoofdkussen is heel belangrijk!
  Fijn dat jullie nu nieuwe hebben.

  Xoxo

  september 9, 2018 at 10:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge