Follow:
samenwerking

Geef iemand een mooie verrassing tijdens deze roerige tijden! Tip: de DE cadeaukaart!

Nu we niet normaal een leuk feestje kunnen organiseren en we geen drukke, gezellige verjaardagen vieren is het natuurlijk extra leuk om iemand te verrassen. Alleen al een leuke verjaardagskaart met de post wordt in deze tijden vast en zeker gewaardeerd. Maar nóg leuker is natuurlijk een leuk cadeautje erbij. Een cadeaukaart die bij veel aangesloten winkels en webshops te besteden is, is De Cadeaukaart. En nog fijner, hij past makkelijk in een kaart door de brievenbus!

DE Cadeaukaart

Een cadeau ontvangen waar je eigenlijk helemaal niet blij mee bent, of een cadeau geven waarvan je niet zeker weet of diegene het wel leuk zal vinden. Dat hoeft nu niet meer! DE Cadeaukaart is namelijk het perfecte cadeau voor jong en oud. Met meer dan 5000 (online) winkels mag gezegd worden dat dit cadeau écht geschikt is voor iedereen.

Waarom DE Cadeaukaart?

DE Cadeaukaart is leuk om te geven en te krijgen. De kaart komt in een speciale verpakking. Deze is verkrijgbaar in verschillende thema’s: DE CadeaukaartDE Fijne Feestdagen Cadeaukaart en De Hiep Hiep Hoera Cadeaukaart. Je kunt de cadeaukaart opwaarderen vanaf 5 tot 150 euro en inleveren bij o.a. Rituals, Wehkamp en Zalando. Heb jij niets met mode, maar ben jij liever bezig in en om het huis? Geen probleem! Dan geef je ‘m gewoon uit bij Hornbach, Praxis, Xenos of Riverdale. Of kies één van de andere 5000 winkels. DE Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal te ontvangen én uit te geven. Je betaalt er direct mee bij de kassa of verzilvert hem in een webshop bij je betaling.

Ik gaf deze DE Cadeaukaart aan mijn man afgelopen kerst. Meestal kreeg hij een beetje de standaard cadeaus zoals een douchegel of een luchtje, maar dit jaar had ik weinig inspiratie (en ook weinig tijd om op pad te gaan voor een cadeau omdat ik zelf bijna alle dagen voor de feestdagen moest werken). Maar dit cadeau was een schot in de roos! Mijn man is een fan van de Hornbach en er zijn nog wel een aantal dingen in huis die vervangen of gemaakt moeten worden. Hij gaat dus, zodra de winkels weer open zijn, deze kaart besteden bij de Hornbach. Hij blij, ik blij 😉

Heb je dus iemand die bijna jarig is in je familie of vriendenkring? Stuur een leuke kaart met een DE Cadeaukaart erbij, dan maak je de jarige vast héél erg blij!

Verkooppunten

De Cadeaukaart is verkrijgbaar bij o.a. Primera, Jumbo, Lidl, ANWB en Libris blz of eenvoudig te bestellen via de website: decadeaukaart.nl. Je ontvangt de kaart dan thuis per post of digitaal binnen één minuut in je mailbox.

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge