Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #220

hillybillybeauty.nl

Hi all! Vandaag weer een nieuwe diary voor jullie. De afgelopen week begonnen we natuurlijk met online school. Pfff, dat is weer even wennen zeg! Maar we slaan ons er doorheen zullen we maar zeggen. Ook maakte ik nog een paar leuke Tantilly outfit foto’s en heb ik heerlijk gelezen. Ik neem jullie weer mee met een foto verslag.

Maandag

Thomas had vandaag nog even vrij, dus we konden nog een dagje extra genieten van de vakantie. Fenna wilde even kijken hoeveel ze lijkt op Andries als ze ook een baard heeft. Gekke puber! haha

Yep, kind van haar vader 😉

Dinsdag

Vandaag dan weer beginnen aan school. De meiden regelen dit grotendeels zelf, Thomas moet ik nog wel veel helpen. En vandaag ging dat niet heel erg makkelijk….veel dwars doen, huilen…pfff…dit wordt pittig weer!

Na een intensieve dag ‘juf spelen’ dook ik in de avond even heerlijk in dit boek. Erg leuk!

Woensdag

Na het schoolwerk van Thomas, wat gelukkig al weer iets beter ging dan gisteren, ging ik even met Thomas en Amy langs bij mijn vader. We konden Thomas zijn VR bril ophalen (kerstcadeautje van opa en oma). Amy wilde het meteen testen natuurlijk!

Het blijkt dat het een groot succes is. Kids blij!

Ik nam even meteen van de gelegenheid gebruik om foto’s van mijn Tantilly outfit te laten maken door Amy. Deze blog kan je terugvinden op de Tantilly blog.

Einde van de middag had Thomas weer hockeytraining. Heerlijk weer even naar buiten en actief bezig zijn met zijn team. Hij sliep die avond als een roos.

Donderdag

Officieel werk ik op donderdag altijd de koopavond natuurlijk, maar omdat het nu weer wat rustiger is op het werk besloot ik wat overuren op te nemen. Dus ik was vandaag vrij. Even wat extra lezen dezen week 😉

Amy heeft eindelijk haar Dr. Martens! Die wilde ze al zo lang. Ze is er helemaal happy mee!

Met glitters!! Zo cool!

Vrijdag

Rest in peace….weer een Cath Kidston handcrème op….snik

Het schoolwerk gaat gelukkig stukken beter. Thomas werkt veel online met zijn vriendje Lars. Dus op die manier kunnen ze elkaar helpen en stimuleren.

We gaan dit gewoon fiksen!

Zaterdag

Vandaag moest ik om 8 uur werken bij Paagman. Lekker vroeg! Alleen was het wat glad op de weg, en gebeurde er voor mij een ongeluk. Weg afgesloten! Toen moest ik keren en een beetje spookrijden om een afslag te nemen. Spanning en sensatie!

De kids moesten zich een tijdje zelf vermaken aangezien Andries lag te slapen na zijn nachtdienst. Gelukkig ging dat goed 😉

Dit schaakspel is trouwens een mega succes. Het is een lekker kleiner formaat en de kinderen dagen elkaar (en ons) constant uit. Ze leren veel door te schaken.

Na het avondeten pakte ik nog even mijn nieuwe boek welke ik op dit moment aan het lezen ben. Ik zit er helemaal in (hier vind je het online)

Na ‘Wie is de mol’, het was weer genieten, besloot ik even een momente me-time in te lassen. Lekker maskertje, uitgebreid smeren met deze heerlijke bodycrème…zalig!

Zondag

Vandaag een lekkere relax dag. Ik heb zelfs even een middagdutje gedaan..haha

Even mijn maskertjes bij elkaar geraapt, oeps….ik heb er best veel!

 

Vraag van vandaag:

Thomas mocht afgelopen week al examen doen voor zijn typen, helaas had hij net een paar foutjes teveel. Maar, schouders eronder en weer volop aan de bak. En het ziet er weer goed uit! Hopelijk bij zijn volgende poging een mooi diploma in handen.

In de avond besloten Amy, Fenna en ik onszelf te verwennen met een heerlijke apfelstrudel…hmmm

Op naar een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge