Follow:
kids

De leukste cadeautips van VTech!

Zodra we in september aankomen begin ik altijd mijzelf voor te bereiden op de decembermaand. Ook oktober en november staan bij ons in het teken van cadeautjes omdat er ook jarigen zijn in ons gezin. Voor de meiden kom ik tegenwoordig in de categorie kleding en make-up, maar voor Thomas mag ik gelukkig nog “los gaan” op speelgoed.

Kidizoom Action Cam

De vetste acties lukken meestal maar één keer. Wat een mazzel dat je op zo’n moment in het bezit bent van de Kidizoom Action Cam 180°! Met zo’n camera die tegen een stootje kan, maar tegelijk de nieuwste techniek in huis heeft, staat een compleet nieuwe generatie moviemakers en vloggers op.

Kidizoom Action Cam 180° is een robuuste foto- en filmcamera in één met een royaal 1.8 inch kleuren lcd-scherm, een 180° draaibare lens voor het maken van selfies, 128MB geheugen (uit te breiden tot 32GB met Micro SD kaart), een ingebouwde oplaadbare accu, drie spelletjes en een waterdichte behuizing.

Op de fiets, op of onder water, op vakantie, in een pretpark of gewoon thuis voeren 5 tot 12-jarigen vanaf nu zelf de regie. Speels en creatief groeien ze in hun rol, waarbij de slimme cam geen beperkingen oplevert. Zo’n prikkel in bewegen, spelen, creatief nadenken, combineren en communiceren zit zelden verpakt in speelgoed. De Kidizoom Action Cam 180° heeft het allemaal in huis.

Dit is écht iets voor Thomas!! Super gaaf!

Zoef Zoef Dieren

Amy en Fenna hebben vroeger ook van dit soort diertjes gehad. In een soort baan waar ze rond reden, super leuk! Ik heb een aantal nichtjes, en ik weet zeker dat deze schattige diertjes in de smaak zullen vallen!

Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte -want van pluche- zijn het de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden..

Het grappige is dat Daan, Simone en Koko zich moeiteloos voegen bij de eerder geïntroduceerde Zoef Zoef Dieren. Ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors. Karakters zijn het stuk voor stuk, met ieder zijn eigen liedjes en melodietjes. Het leuke is dat zowel met de diertjes apart, samen als met de eerder verschenen Zoef Zoef Dieren mooie vriendschap te sluiten is.

Magibook  ( genomineerd speelgoed van het jaar )

MagiBook is een slim, interactieve speelboek vol techniek wat kinderen van 2 tot 6 jaar stimuleert om spelenderwijs grenzen te verleggen. MagiBook werkt met opdrachtenboekjes op niveau. Met wel 3000 interacties per activiteitenboek en een systeem dat met de magische pen echt tot leven komt met liedjes, geluiden en muziek. De audio content is simpel te downloaden via Explor@ Park. Het systeem groeit spelenderwijs met de ontwikkeling van het kind mee en zijn alle opdrachten gemaakt, dan bestel je het volgende boek. Uiteindelijk leren ze zelfs vreemde talen en maken ze kennis met wetenschap!

Little Love Suzy heeft een puppy!

Ken je Little Love Suzy al, met haar lieve zachte puppy? Wat een schatjes om te knuffelen, te vertroetelen en eindeloos mee te spelen! Suzy moet nog van alles leren, maar haar puppy ook. Dat vraagt om een poppenmoeder/vader die vol overgave met de opvoeding begint. Dat het toegewijde vrouwtje of het baasje van 2-8 jaar, spelenderwijs zelf met sprongen wijzer wordt, is geen toeval. Little Love Suzy en haar pup zijn het perfecte koppel voor eindeloos, interactief speelplezier. Er kan afzonderlijk van elkaar mee gespeeld worden, maar als ze beiden een rol in het verhaal krijgen, begint het plezier echt.

Mijn persoonlijke robotvriendje is watching you!

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt foto’s en filmpjes, maar herbergt tevens een schat aan spelletjes op basis van augmented reality. Wanneer hij wordt aangezet verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het kekke cameraatje met snapchatfuntie vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills.

Met VTech kan ik voor Thomas zeker iets gaafs scoren voor de decembermaand. Kwalitatief goed speelgoed, educatief en nog eens super gaaf!

Ben jij al bezig met inkopen voor de feestmaand?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke kadotips!
  Men kan er niet vroeg genoeg mee beginnen….

  Xoxo

  september 22, 2017 at 07:24
 • Reply Bianca

  Vooral de Kidizoom Action Cam is hier een enorme hit, de andere items is mijn dochter helaas alweer een beetje te oud voor x

  september 22, 2017 at 11:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge