Follow:
beauty

hannah FiXing Touch om je huid te herstellen

hannah fixing touch

Een wonderserum noem ik dit tegenwoordig. Mijn huid is zó ontzettend opgeknapt nu ik dit heerlijke serum gebruik. Dit serum is trouwens zeer geschikt voor een heleboel huidtypes en huidproblemen. Zelfs bij littekens door acne! Lees alles over dit wondermiddeltje..

hannah Fixing Touch

hannah fixing touch

Wil je ook het zijdezachte gevoel ervaren op je huid? Dit pompje bevat een serum wat je huid zijdezacht laat aanvoelen. En dat niet alleen… Je huid gaat er ook nog eens beter uitzien. Kleine littekentjes, vlekjes, droogtelijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je huid matteert en voelt heerlijk zacht. Maar pas op! Dit serum is zeer verslavend….;-)

Unieke formule

De FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te kunnen herstellen. Deze unieke formule bevat naast een hoogwaardige mix van siliconenolieën ook provitamin D3, Aziatische waternavel, blaasjeswingerd en slangenkruidolie. Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar reguleert ook een goede vochtbalans in de huid. Het helpt de weerstand van de huid te verhogen en geeft daarnaast een aangenaam huidgevoel. Zo laat het een ruwe huid weer aangenaam, zacht en soepel aanvoelen.

De FiXing Touch zorgt ervoor dat de huid langdurig gehydrateerd blijft zonder de huid af te sluiten. Tevens wordt de huid beschermt tegen schadelijke externe invloeden. De bindweefselaanmaak wordt gestimuleerd en het immuunsysteem wordt bevordert.

hannah fixing touch

Heb je littekentjes in het gezicht (of op andere plekken op het lichaam)? Siliconenolie wordt vaak ingezet om littekens mooier te laten genezen, omdat deze in staat zijn om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken plus zichtbaar en voelbaar gladder te maken.

Elk huidtype dat herstel nodig heeft kan de FiXing Touch gebruiken. Heb je last van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bji rosacea, gesloten schaafwonden, na het scheren en bij iedere huid die behoefte heeft aan krachtig herstel en bescherming voor een gladde huid zonder irritaties.

Gebruik

Als je de FiXing Touch gebruik voor plekjes op het lichaam kan je het meerdere malen per dag insmeren met een laagje serum. Zelf gebruik ik het als serum onder mijn dagcrème en nachtcrème, twee maal per dag dus. Je hebt maar heel weinig nodig van dit serum. Een dun laagje is voldoende. Mijn huid is volledig gehydrateerd en voelt super prettig aan. Een musthave voor iedereen!

Voordelen op een rij

  • Helpt irritatie en jeuk verlichten
  • Snel herstel van huidbeschadigingen
  • Onmiddellijk verzachtend
  • Verhoogt de weerstand
  • Direct een egale en matte teint en een zijdezachte huid
  • Collageenbooster
  • Intensief hydraterend
  • Beschermt de huid tegen externe invloeden

Prijs en verkrijgbaarheid

Hannah FiXing Touch 30ml – €69,00 – kijk online voor verkrijgbaarheid

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge