Follow:
beauty

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick Intense

“Mama, kan je die lipstick zo snel mogelijk op de foto zetten en reviewen, want ik wil hem daarna graag hebben!”. Ja zo gaat dat in Huize Hillybillybeauty. ;-). Nou, laat ik toch goed op dreef zijn met alle make-up reviews, dus als een goede moeder betaamt ben ik deze gave lipstick ( die ik dus bij voorbaat al kwijt ben ) gaan reviewen. Kijken jullie mee?

De lipstick komt in een lipgloss vorm met applicator. Het oogt voor mij ook meer als een lipgloss dan als een lipstick. Maar de naam zegt duidelijk lipstick, dus daar gaan we maar gemakshalve van uit.

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense

 • Rijke kleur en intensieve glans
 • Gladde en verfijnde textuur
 • Hoge pigmentatie en langhoudend

Er zijn maar 4 kleurtjes in het assortiment. Ik heb kleur 040: Rose Your Voice! Een mooi warm roze kleur ( het zal eens geen roze zijn 😉 ).

De Applicator

De lipstick komt met een sponsapplicator die lekker smal is. Heel makkelijk om aan te brengen en doordat de applicator flexibel is buigt hij ook makkelijk mee met de vorm van je lippen. Trouwens, de lipstick ruikt zalig! Lekker zoet!

De Swatch

De kleur is zeker mooi intens. Heel romig en lekker glossy. I love it!

Ik vind de kleur ontzettend mooi. Een beetje koraal roze kleurt hij op mijn lippen. Hij voelt heerlijk aan en geeft een prachtige subtiele glans. Op de site van Catrice stond langhoudend, dat valt wel mee. Ik breng hem toch wel en paar keer per dag opnieuw aan. Maar dat vind ik zelf geen probleem, zo gedaan en je ziet er weer tip top uit! Ik heb besloten dat Amy en ik hem maar gaan delen samen. 😉

De Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick is verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister en kost 3,99.

Zou jij deze fluid lipstick als lipstick zien of meer als gloss?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Irina

  Mooi kleurtje! Zelf houd ik meer van matte lipproducten, maar deze is toch ook wel erg mooi ^^

  januari 29, 2017 at 14:15
 • Reply Jessica J.

  Ik vind dit toch een gloss, hoor. Niets voor mij, m’n haren blijven daar altijd zo gezellig in plakken, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben blutMy Profile

  januari 29, 2017 at 14:44
 • Reply Annette

  Mooie kleur, ik denk dat ik hem onder een gloss zou scharen. Ik geef zelf de voorkeur aan een lipstick

  januari 29, 2017 at 14:55
 • Reply Lieke

  Ik heb hem zelf ook, prachtig kleurtje alleen jammer dat hij er snel af gaat.
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Balea haar parfumMy Profile

  januari 29, 2017 at 17:56
 • Reply Gea

  zeker een gloss…..staat leuk
  niets voor mij

  januari 29, 2017 at 18:23
 • Reply Natasja

  Wat een mooie kleur, hij staat je goed!
  Natasja onlangs geplaatst…OOTD: Tante Betsy Button Down Dress LS BlueMy Profile

  januari 29, 2017 at 19:45
 • Reply itsyourblondine

  Leuk, i love lipgloss dus een goede match voor mij.

  januari 29, 2017 at 22:54
 • Reply Jolien Nathalie

  Ik ben echt verzot op deze fluid lipsticks van Catrice, de formule is top 😀 XXx
  Jolien Nathalie onlangs geplaatst…Primark PS PRO Liquid Matte Lipsticks ReviewMy Profile

  januari 30, 2017 at 09:33
 • Reply Jeapiebel

  Zeker leuke kleur. Ik zal er ook geen probleem mee hebben al moet ik ze vaker aanbrengen.

  januari 30, 2017 at 11:43
 • Reply Romy

  Mooi kleurtje! Zelf ben ik meer van de lipsticks, maar deze houden je lippen wel mooi moisturized in deze koude periode 😉
  Romy onlangs geplaatst…Ziaja Cosmetics Cucumber Face Toner reviewMy Profile

  februari 3, 2017 at 16:49
 • Reply Deb

  Het is inderdaad een heel mooi kleurtje, ik kan me voorstellen dat jullie er allebei voor gevallen zijn. 😉

  februari 6, 2017 at 19:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge