Follow:
fashion

Leuke stijlvolle jasjes voor de frissere dagen

Nu het zomer is kunnen de winterjassen in de kast. Toch is het handig een leuk “tussenjasje” te hebben voor de wat frissere dagen of in de avond als het wat sneller afkoelt. In Nederland hebben we natuurlijk niet altijd 30 graden! Wat voor jasjes zijn dan leuk (en handig) om in je kast te hebben hangen? Ik laat er een paar zien!

(nep) leren jasje

Wat eigenlijk altijd goed is om in je kast te hebben is een (nep) leren jasje. Deze kan prima op een leuke jeans en staat altijd netjes. Fenna draagt hier een jasje in een mooie beige/bruine teint. Door de mooie pasvorm ziet het er meteen heel stijlvol uit. De leuke ritsjes en gestikte naden geven het jasje wat extra details. Eigenlijk had ik dit jasje voor mijzelf besteld, maar ik paste hem nog niet (druk bezig die laatste kilo’s eraf te krijgen zodat ik hem weer kan terugpikken uit haar kast). Maar Fenna offerde zich op om het jasje tot die tijd wel voor mij in bewaring te nemen. Zo zie je maar, een leren jasje is goed bij zowel de jonge dames/meiden als de al “iets” oudere šŸ˜‰

Lammy Coat

Eigenlijk zit een lammy coat een beetje tussen een winterjas en een “tussen-jas” in. Voor een strenge winter is hij te koud, maar deze jas kan prima als het een frisse zomeravond is bijvoorbeeld. Wij gaan naar een camping van de zomer in Duitsland en uit ervaring weet ik dat het in de avond snel afkoelt. Een lekker warm jasje is dan super handig! (en in de herfst is het ook een perfecte jas!)

Ook dit jasje heeft Fenna met alle liefde even voor mij in bruikleen. Ik vind dit model echt geweldig! Stoer en toch vrouwelijk.

Deze jas is er ook in het bruin en in het oud roze. Stiekem zit ik eraan te denken om wellicht nog een andere kleur aan te schaffen. Een jas als deze kan je best in meerdere kleuren in je garderobe hebben vind ik!

Sweet memories met het bomberjack

Het bomberjack is weer helemaal terug van weggeweest! Toen ik tiener was kwam deze jas helemaal in de mode. Bijna de hele middelbare school liep met zo’n jas. Ja, ook ik had er eentje. Een legergroene! (ik was overigens geen gabber, maar ook niet-gabbers droegen deze jasjes). Ze zijn niet te warm, staat sportief en zijn stiekem ontzettend leuk! Ook een bomberjasje is bij uitstek een perfecte “tussen-jas”!

De winterjas

We zitten nu nog wel in hartje zomer, maar voor je het weet dient de herfst zich alweer aan. Ik heb Ć©Ć©n winterjas in mijn kast (een hele warme) met een opvallende print. Eigenlijk wil ik nog een wat neutralere dames winterjas erbij zodat ik wat kan afwisselen.

Ik twijfel tussen deze twee (geen echt bont btw!)

Aangezien ik een fan ben van blauw denk ik dat mijn keuze stiekem al gemaakt is trouwens.

Maar nu eerst nog even genieten van de zomer voordat ik mij met mijn wintergarderobe ga bezighouden.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge