Follow:
beauty

HELEMAAL ON TREND MET GOOD BOOM LIPCOLORS

good boom

We zijn steeds bewuster bezig met onze eigen gezondheid en met die van de wereld om ons heen. Duurzaam leven is de trend en daarom kiezen meer en meer mensen voor natuurlijk. Niet alleen voor wat betreft voeding, maar ook als het gaat om wat je op je gezicht en lichaam smeert. Er goed uitzien en je goed voelen over de planeet doe je met Good Boom. Dit natuurlijke cosmeticamerk lanceert een serie gloednieuwe vegan lippenbalsems die fairtrade, biologisch en duurzaam geproduceerd en verpakt zijn. Het respecteren van je eigen gezondheid en die van de rest van de wereld doe je vanaf nu dus met prachtig gekleurde en verzorgde lippen.

good boom

Good Boom

“Good Boom is next level in de wereld van de natuurlijke cosmetica. De vegan lippenbalsems bevatten geen dierlijke ingrediënten, zijn vanzelfsprekend niet getest op dieren, helemaal fair-trade en 100% natuurlijk. De verpakking is op zich al duurzaam, maar ook nog eens geproduceerd met duurzame energie. Zo draag je met de lipcolors van Good Boom bij aan een betere wereld en aan een mooi verzorgde mond. De kleuren zijn hot en droge lippen verleden tijd dankzij intens verzorgende ingrediënten als kokosolie en cacaoboter. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen een duurzame vegan lifestyle en er goed uit zien. Vegan make-up was nog nooit zo mooi. En nog nooit zo goed.

Dit is mijn eerste kennismaking met het merk Good Boom. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merk te ontdekken, zeker als ze ook nog eens fair-trade zijn! Het verschilt per dag of ik zin heb in een romige lipstick met een catchy kleur of een natuurlijke gloss. Een lippenbalsem is in de winter altijd een verademing op je droge lippen, en als het dan nog een mooi kleurtje heeft is het natuurlijk dubbel feest!

Sparkling Lip Color

good boom

Van het persbureau ontving ik twee kleuren uit het assortiment van zes kleuren. Alle kleurtjes hebben een andere geur/smaak. Dit is wel iets wat je prettig moet vinden. Ik ben zelf meer van de neutrale geuren, soms kan een geur iets te overweldigend zijn. Sparkling heeft de geur van perzik en mango, flink zoet en voor mij iets te zoet. De kleur is helder roze.

good boom

Het formaat van de sticks is klein. Heel handig om mee te nemen in je tas of jaszak. Het leuke aan Good Boom vind ik de vrolijke verpakking. Het doosje waar de Lip color in zit is al een feestje om naar te kijken, en ook het stickje zelf is heerlijk vrolijk.

Cherry Pie

good boom

Cherry Pie ruikt natuurlijk naar kersjes! In combinatie met de geur van pomgranate. Ook een zoete combinatie maar deze vind ik nét iets prettiger dan de ander. De kleur is dieper roze dan Sparkling, neigt naar fuchsia.

good boom

Swatches

Ik was erg benieuwd naar de swatches. Hoe gaan de kleuren tonen op de lippen? En hoe voelt de lippenbalsem aan?

Ik heb eerst swatches op mijn arm gedaan.

good boom

Links is de Sparkling en rechts Cherry Pie. Bij het aanbrengen op de arm zag ik al dat het niet echt gelijkmatig aanbrengt. Er kwamen wat “klodders” op mijn armen. Bij de Cherry Pie meer dan bij de Sparkling zoals je kunt zien. Zou dit ook op de lippen zichtbaar zijn?

good boom

good boom

Boven is de Sparkling en onder de Cherry Pie. Helaas zie je ook op de lippen dat de kleur niet gelijkmatig aanbrengt. Mijn lippen waren niet extreem droog tijdens het aanbrengen, maar de lippenbalsems brengen erg vlekkerig aan. Zonde! Ondanks het feit dat mijn lippen comfortabel aanvoelen na het aanbrengen van de lippenbalsem zou het ook fijn zijn als de kleuren mooi aangebracht konden worden. Dit is helaas niet het geval.

good boom

Wil je zelf kijken of de Lip Colors van Good Boom bij jou wel het gewenste effect geven? Voor 8,95 per stuk zijn ze verkrijgbaar bij drogisterijen en natuurwinkels.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    De verpakking is mooi maar de kleuren zijn minder goed gepigmenteerd.

    Xoxo

    december 18, 2018 at 05:18
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge