Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

TanteBetsyStrawberry

Na het geweldige appeltjes jurkje van vorig jaar, moest er natuurlijk ook een aardbeienjurk in mijn kast komen! De Tante Betsy Bobbie Strawberry Red kocht ik bij 38dresses.nl zodra de collectie daar online kwam. Ik was op slag verliefd op deze jurk! Helaas liet het weer het nog niet toe om deze jurk te dragen, tot nu! En stiekem bestelde ik bij Tante Betsy zelf ook nog een andere kleur 😉

Tante Betsy Bobbie Strawberry

Het model Bobbie heeft wel wat weg van de doorknoop/ shirt dress jurk waar ik zo dol op ben. Hier lopen de knoopjes alleen net tot onder de buste. (in mijn geval dan ;-)). Ik heb van deze jurk een maat L, valt dus gewoon netjes op maat. Met mijn 1,67 komt de jurk tot aan mijn knieën, een lengte die ik erg prettig vind.

Meer details bij dit model zijn het smalle lange striklint, één zakje en kleine pofmouwtjes.

Tante Betsy Bobbie Strawberry

Zelf ben ik verliefd op rode jurkjes. Ik voel mij er prettig in en rood kleurt goed bij mijn wat bleke huid. Het haalt mijn huid op waardoor ik vanzelf ga stralen. 😉

Toen bij Tante Betsy zelf de eerste lichting van de collectie online kwam heb ik een flinke bestelling gedaan. Wetende dat ik niet alles kan houden en keuzes moet maken. Stom natuurlijk! Wie kan er nou kiezen uit al dat moois?! Zo bestelde ik namelijk ook de blauwe versie van deze prachtige jurk: Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry Dark Blue.

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

En eigenlijk is het Amy haar schuld dat ik nu wellicht wat over mijn maandbudget heen ga. Ik deed deze aan en Amy zei meteen: “Mam, deze moet je houden!”. En dat voor een puber van bijna 14 die mijn jurkjes nou niet altijd even geweldig vindt. 😉

Ik moet ook zeggen dat het blauw lekker knalt. De combinatie van koningsblauw, lichtblauw, groenblauw en wat turkooisblauw (ik gooi er een beetje een eigen draai aan hoor), maakt dit jurkje super sprankelend.

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

Dit model jurk met de gave strawberry print is er ook nog in een paarse versie. Ik vind paars mij alleen niet zo mooi staan, dus ik hou het bij deze twee prachtige jurkjes binnen deze print. 😉

Ook de blauwe variant heb ik in een maat L en dus gewoon mijn eigen maat.

De blauwe ga ik trouwens binnenkort eens dragen met een wat dunnere zwartere panty en mijn Sanita klompjes. Ik denk dat dat ook een geweldige combinatie is!

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

Tja dames, jullie merken het al dat mijn kledingkast weer een aardige aanvulling heeft gekregen met deze lichting! Ik heb nog 2 items te showen die ik heb gekregen van de lieve Tante Betsy dames en natuurlijk nog items uit mijn mega bestelling (die ik gedeeltelijk ook weer moet terugsturen…haha).

Voorlopig dus nog een hoop Tante Betsy blogposts in het verschiet.

Zijn jullie ook gevallen voor de aardbeitjes?

De Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry kost 89,95 en is verkrijgbaar bij Tante Betsy.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply EstherK

  Ook mijn lievelingsjurk van deze eerste lichting! De rode hangt al in de kast, die moest en zou ik hebben, en de blauwe staat heel hoog op mijn verlanglijstje! Dezelfde smaak.

  Ik geef je dochter dan ook helemaal gelijk. Houden die blauwe!

  augustus 25, 2018 at 07:02
 • Reply Neeltje

  Wauw, deze staan je allebei goed. Rood is inderdaad een goede kleur voor je. Maar de blauwe knalt heerlijk! De aarbeienprint heeft mij niet gevangen. Ik wacht op de volgende lichting

  augustus 25, 2018 at 09:51
 • Reply Maria Louisa

  Ze staan je allebei super.
  Ik vind de blauwe en paarse kleuren echt geweldig van het Bobbie model. Ik zie mezelf alleen niet in aardbeien rondlopen. Ik sta zelf dus nog in de wachtstand.
  Maar bij jou, absoluut top, dus zeker houden.

  augustus 25, 2018 at 09:55
 • Reply chucky1012

  De beidde jurken staan jou prachtig

  Xoxo

  augustus 25, 2018 at 22:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge