Follow:
beauty

Kneipp body lotion mousse amandelbloesem

Kneipp

Hebben jullie dat ook weleens? Dat je een geur ruikt die je zó bekend voorkomt, maar je niet je vinger er op kunt leggen naar wát precies? Dat heb ik sinds een tijdje met deze heerlijke body lotion mousse van Kneipp. Ik gebruik deze nu dagelijks omdat hij ontzettend fijn is, maar óók zodat ik er de hele dag even aan kan ruiken om er maar achter te komen wát die herinnering precies is!

Ik ontving dit nieuwe Kneipp product en wilde hem meteen gaan testen. De roze kleur én de mooie bloesem op de verpakking zijn voor mij al genoeg om mijn ekster-instinct te laten opbloeien. Door de verpakking dacht ik in eerste instantie dat het een douchemousse was, maar na even goed de verpakking gelezen te hebben kwam ik er al snel achter dat het tegendeel waar was.

body lotion mousse

kneipp

De substantie die uit de flacon komt lijkt er op een shower mousse. Een soort dikke slagroom die gemakkelijk over het lichaam te verdelen is. ( ik schoot met het aanbrengen voor deze foto iets uit zoals je ziet! Ik heb na het nemen van de foto daarom maar meteen mijn benen lekker een extra dosis verzorging gegeven 😉 ).

De geur is dus een geur die bij mij een hele mooie en blije herinnering opwekt. Het enige vervelende is dus alleen dat ik maar niet bij die herinnering kom! Het is, voor mij gevoel, een herinnering uit mijn jeugd. Wellicht is het een geur die lijkt op een parfum die mijn moeder of oma droeg? Omdat ik daar maar niet achter kom, blijft de geur voor mij iets mysterieus hebben. En stiekem vind ik dat ook wel leuk.

kneipp

De mousse trekt verbazingwekkend snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Als je jezelf wilt insmeren, maar je hebt geen tijd of zin om lang te wachten met jezelf aankleden, is dit echt een oplossing.

Naast amandelbloesem zit er ook amandelolie en sheabutter in de mousse verwerkt. Hierdoor krijgt de mousse een zeer voedende en vochtregulerende werking. Tevens bevat de mousse geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Geschikt dus voor gevoelige huidjes! ( wél bevat het parfum, dus daar wellicht mee uitkijken als je daar gevoelig voor bent. ).

De nieuwe Kneipp body lotion mousse amandelbloesem is oa verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister en kost 8,99.

Mocht ik er in de toekomst tóch nog achter komen welke mooie herinnering ik bij de geur heb ( as we speak snuffel ik weer aan mijn arm, maar helaas….de exacte herinnering blijft uit ), laat ik het uiteraard weten!

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Maxime

  Normaal gesproken ben ik geen van Kneipp, deze bodylotion mousse heeft mij heel nieuwsgierig gemaakt.

  oktober 31, 2017 at 19:27
 • Reply Janine

  Hopelijk kom je er nog achter waar je geur je aan doet denken! De verpakking ziet er cute uit en vaak vind ik de producten echt heerlijk, deze kende ik nog niet dus ik wil deze ook zeker testen een keertje

  november 1, 2017 at 03:48
 • Reply Imke

  Wanneer komt er weer een opgemaakt video? Vind altijd leuk om te zien. Toch een soort mini review. En zulke filmpjes zijn motiverend om zelf dingen op te maken 😉

  november 2, 2017 at 00:45
  • Reply hillybillybeauty

   Binnenkort! Ik heb even een break van YouTube gehad, maar hij komt zeer binnenkort. Een hele lange dus ook want ik heb een mega berg aan opgemaakt producten inmiddels. 😉

   november 2, 2017 at 20:19
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh die zal vast heerlijk ruiken! Ik merk dat ik toch stiekem wel fan van Kneipp aan het worden ben. Hebben nog van die badolie en ik neem eindelijk weer eens de tijd om heerlijk in bad te gaan. En van een Tante Betsy girl kreeg ik een douche foam en wow wat is dat heerlijk! Als die op is ga ik dit geurtje halen, dat lijkt me heerlijk douchen (ik ben niet zo van de lotions na het douchen of badderen, daar neem ik dan weer niet de tijd voor ;)). Knuff!

  Ps is het niet gewoon die heerlijke geur van bloesem in de lente die je bekend voor komt ;).
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…So much more abundanceMy Profile

  november 2, 2017 at 15:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge