Follow:
beauty

La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30

Ik word altijd blij wanneer ik de mogelijkheid krijg om een nieuwe dagcrème te testen. Helemaal wanneer de dagverzorging ook nog eens een toegevoegde SPF heeft! Mijn huid heeft deze extra bescherming nodig (iedere huid eigenlijk). Ik probeer er altijd aan te denken om elke dag een SPF te dragen, maar soms vergeet ik het weleens. Wanneer je een dagcrème hebt waar deze al in verwerkt zit scheelt dat weer een extra “smeerbeurt”, ideaal dus! De producten van La Roche-Posay bevallen mij altijd erg goed. Dus ik kon niet wachten om deze nieuwe dagverzorging te testen.

La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30

La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30 50ml is een verfrissende dagverzorging die helpt beschermen tegen zichtbare tekenen van fotoveroudering (vroegtijdige huidveroudering door de zon). De speciale formule is hypoallergeen, hydrateert, versterkt de huidbarrière en geeft de huid weer veerkracht.  De Hyalu B5 Aquagel SPF30 is uitstekend geschikt voor mannen en vrouwen met fijne lijntjes, minder volume en elasticiteit. Het helpt beschermen tegen UV-straling, vervuiling, oxidatie en laat een comfortabel onzichtbare textuur achter op elke huid. Deze gelcrème is aangenaam voor dagelijks gebruik en pakt de vermoeide uitstraling en doffe huidtextuur aan.

frisse textuur

Wat ik vooral prettig vind is de frisse textuur van het product. Zeker in het voorjaar, wanneer de temperaturen oplopen, heb ik meer behoefte aan een frisse dagverzorging ipv een vettige crème. Het frisse product geeft meteen een oppepper om de dag goed te beginnen.

Ook vind ik het prettig dat het in een tube komt met een pompje. Hygiënisch en makkelijk te doseren.

Wat doen de ingrediënten in dit product?

Hyaluronzuren zijn perfect wanneer je huidveroudering wilt tegengaan. Het zorgt voor het verstevigen van de huid, het verlies aan volume tegengaan en het voorkomen van rimpels.

In combinatie met de SFP30 is dit natuurlijk een perfect team om ervoor te zorgen dat je alle tekenen van huidveroudering tegengaat.

Vitamine B5

Vitamine B5 heeft een herstellende en kalmerende werking. Deze toevoeging zorgt er ook voor dat dit product zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Vitamine B5 stimuleert de vernieuwing en weerstand van de huid.

Laroche-Posay Thermaal Bronwater

Een mooie toevoeging die zorgt voor optimale hydratatie. Ook heeft het verzachtende en kalmerende werking.

In gebruik

Wat een heerlijk product is dit toch! De geur is lekker fris en de gelcrème voelt heerlijk aan. Het trekt goed in en mijn huid voelt comfortabel aan. Ook vind ik het een fijne gedachte dat mijn huid goed beschermt is tegen UVA en UVB stralen. Met mijn geschiedenis met huidkanker ben ik extra voorzichtig en wil ik mijn huid zo goed mogelijk beschermen. Dit product is absoluut mijn to go crème voor het voorjaar!

La Roche Posay Hyalu B5 Aquagel kan je voor €28 bijvoorbeeld vinden bij mijnhuidonline.nl

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge