Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #125

Een ziekenboeg afgelopen week! Fenna werd afgelopen zondag ziek, de griep. Zij is hier t/m woensdag door in de lappenmand terecht gekomen. Amy had nog steeds te kampen met haar stuitje en werd grieperig nét toen Fenna weer was opgeknapt. Thomas had een makkelijk schoolweekje met twee extra vrije dagen. En ik? Ik had hierdoor geen enkel moment rust in huis….:-(

Maandag

Thomas had studiedag vandaag. Dat vond hij uiteraard hartstikke prima! Fenna was ook thuis vanwege de griep, en Amy had weer een terugval vwb haar stuitje. Dus ik zat met 3 kids, waarvan 2 een soort van hulpbehoevend waren, thuis. Een iets minder relaxte maandag dan ik mij had voorgesteld…

Andries had avonddienst, dus ik draaide ook op voor Thomas zijn judoles. Ik besloot het eten wat makkelijk te houden, ciabattabrood omgetoverd tot pizza!

En bij de judo had ik mijn boek mee. De Polarthon is begonnen, dus ik hoop deze week heerlijk veel te lezen!

Dinsdag

Vandaag was alleen Fenna thuis. Nog flink naar van de griep, dus zij sliep veel. Andries en ik hadden een afspraak bij het partycentrum hier aan het einde van de straat. Wij gaan daar in mei een feest geven, dus we hadden even een afspraak om alles door te nemen.

Ik kan niet wachten totdat het zover is. We hebben er zin in!

Woensdag

Thomas zijn juf was ziek, dus hij had een extra dagje vrij. Fenna was iets opgeknapt en bleef nog een dagje thuis om goed uit te zieken. Amy had vandaag weer veel last van haar stuitje en kon dus ook niet naar school….hoera, weer 3 kids thuis.

Het weer was bagger, maar Thomas zijn hockeytraining ging wel gewoon door. Bikkeltje…

We hadden een rustige avond. Hopelijk morgen weer iedereen naar school!

Donderdag

Thomas en Fenna konden naar school vandaag. Ik moest Fenna wel brengen omdat zij door de griep een soort spierpijn in haar kuiten heeft als nasleep. Dus dan maar een keer met de auto. Amy zat nog steeds met haar stuitje, die kon dus nog niet naar school. Wel even met school gebeld om het even door te geven. (ze dachten waarschijnlijk dat ze anders bij de staking in Den Haag zou zijn…;-)).

Vandaag veel gedaan om mijn ProWIN consulent-schap te starten. Ik ga als consulente aan de slag binnenkort. Super spannend! Dus papierwerk geregeld, stempel besteld, etiketten besteld. Het gaat allemaal écht worden. Ik kijk er naar uit. Gelukkig heb ik veel hulp van mijn vriendin Nicole. Zij appt veel informatie, zo ook hoe zij de bestellingen verpakt voor de klanten. Super leuk!

Vrijdag

En nu zit Amy met griep…..tja, dat zat eraan te komen natuurlijk. Dus wederom kan ik weer zustertje spelen vandaag. Toch heb ik mijn kappersafspraak even laten staan. Dat momentje voor mijzelf kan ik na deze periode zeker even gebruiken.

Heerlijk twee uur mijzelf laten verwennen. Ik kwam even helemaal tot rust. Zalig! Ik heb mijn haar weer laten knippen, pony laten knippen en mijn haar zit weer perfect in de haarverf! Ik kan er weer een tijdje tegenaan. 😉

Fenna haalde ik uit school en ging even langs bij In de Wolken boekhandel om mijn bestelling op te halen. Daar nam ik ook voor €2.50 ook Kruistocht in Spijkerbroek mee. Jeugdsentiment! En bij thuiskomst lagen er ook nog twee recensie exemplaren in de bus. Wat een bofkont ben ik!

Thomas ging met school schaatsen vandaag. Dat vind hij geweldig! Hij kan het ook goed, dus hij ging als een soort Sven Kramer over het ijs…

Andries had een avondje met de mannen, dus ik had een rustig avondje. Ik ging lekker in bed met mijn boek. Zalig!

Zaterdag

Amy was nog helaas niet fit genoeg om te hockeyen. Ze baalde verschrikkelijk, maar het ging echt niet. Thomas had wel twee wedstrijden in Rotterdam, met flinke storm! Man, ik waaide uit mijn hemd. Ik was stiekem blij toen we daar klaar waren, ik had het zo koud.

Vanuit de hockey deed ik boodschappen en daarna plofte ik op de bank, ik was kapot. In de avond heerlijk Wie is de mol kijken, ik hou van dat programma! Toen de kids op bed lagen keken Andries en ik nog een serie, daarna dook ik heerlijk mijn bed in.

Zondag

Om kwart over 10 stapten we in de auto voor Fenna haar laatste zaalwedstrijden. Het waren niet Fenna haar beste wedstrijden, dus voor haar lekker dat het zaalseizoen erop zit. Daarna gingen Amy en Fenna aan de slag met leren voor de proefwerkweek. Door hun griep hebben ze een paar dagen leren gemist, dat is zonde. Hopelijk krijgen ze het voor elkaar om goede cijfers te halen. Ik werkte wat aan mijn blog en dook lekker in mijn boek. Morgen moet iedereen van mij weer naar school, ik heb behoefte aan rust! 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge