Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #135

Vakantie! Het laatste weekje school en op donderdagmiddag vakantie. Super fijn! We hebben deze week al prachtig weer gehad, een dino museum, bezoekje Blijdorp, heerlijke wandelingen, voorjaarsschoonmaak, een cursus en nog veel meer. Maar bovenal…genieten!

Maandag

Thomas ging vandaag naar Blijdorp met school. Hij vindt dieren ontzettend leuk, dus voor hem een prachtige dag. Vooral de haaien vindt hij fantastisch!

Mijn moeder had vandaag een begrafenis in Zoetermeer. Aan het einde van de ochtend pikte ik haar daar op om vervolgens even langs mijn zusje te gaan. Sarah zat met griep thuis, dus even kort op ziekenbezoek. Daarna ging mijn moeder met mij mee om even een gezellig dagje te hebben. We zijn even Voorburg centrum in gegaan en hebben ons even laten gaan bij de parfumerie.

In de middag toen mijn moeder weer weg was ben ik even mijn broertjes cadeautje aan het fatsoeneren geweest. Hij is volgende week jarig, dus dat moet gevierd worden!

Inmiddels is het zakje aangevuld met paaseitjes en hartjes snoepjes…;-)

Dinsdag

Vandaag ben ik lekker in huis bezig geweest. Puinruimen en schoonmaken. In de middag kwam Amy vroeg uit school omdat zij naar de fysio moest. Hopelijk gaat het herstel met haar knie voorspoedig.

Woensdag

Thomas heeft een dinosaurus museum op school en alle ouders mochten woensdagochtend komen kijken. Super trots op zijn werkjes natuurlijk!

In de middag mocht hij aan de slag met de schoenendoos voor het Paasontbijt van de volgende dag.

Einde van de middag ging ik met de tram naar Rotterdam waar ik zou worden opgepikt door een proWIN collega om samen richting Heesbeen te gaan voor een cursus. Een hele lange zit in de file en een lange avond, maar het was erg interessant. Ik was pas half 1 thuis, dus doodmoe….haha

Donderdag

Echt bijkomen van het korte nachtje kon helaas niet omdat ik in de ochtend al een afspraak had bij het ziekenhuis voor mijn controle. Gelukkig zag alles er weer goed uit.

In de middag kon ik even rustig aan doen totdat ik Thomas uit school moest halen. Eenmaal thuis iedereen gauw tandenpoetsen en naar de tandarts voor controle. Voor Thomas blijft dit een vervelend iets nadat hij als klein jongetje een trauma opliep bij een tandartsafspraak in het ziekenhuis voor het verwijderen van een kies. Gelukkig had hij geen gaatjes en ging het super goed!

Ook de meiden en ik hadden geen gaatjes gelukkig. Na deze afspraak kon de vakantie pas écht goed beginnen!

Vrijdag

In de ochtend kreeg ik ontzettend veel energie om te gaan schoonmaken. Ik besloot het toilet helemaal schoon te maken. De muren en vloer deed ik altijd wel, maar niet zo precies. Met de mr. flexible mini kon ik heerlijk de muren schoon poetsen en met de voegenborstel alle voegen aanpakken….wat een ranzigheid kwam daar vanaf! haha

Daarna op de fiets met Thomas even langs bij mijn vader en bonus moeder. Gezellig even een bakkie doen en genieten van het mooie fietstochtje

Na het eten waren Andries en Fenna naar de hockey en besloten Amy, Thomas en ik even een rondje te gaan wandelen. Het weer was zo fijn dus absoluut voor herhaling vatbaar!

Zaterdag

Weer een heerlijke zonnige dag vandaag. Dus wederom lekker buiten doorgebracht.

Toen het heter werd hebben we binnen lekker ontspannen. Thomas heeft namelijk alweer last van jeuk en uitslag van de warmte/zon, dus hij moet soms even de zon vermijden. Ik kreeg ook nog leuke post!

Zondag, Eerste Paasdag

Normaal gaan we sowieso naar de kerk, maar we hebben ons gigantisch verslapen. Door de warmte allemaal wat loom en suf, dus de moeheid lijkt er een beetje uit te komen. Dus besloten we maar heerlijk uitgebreid te ontbijten voor Pasen.

Begin van de middag reden we richting Mijdrecht. Andries zette mij, Amy en Fenna eerst bij mijn moeder af. Zij had nog twee tassen met kleding voor mij om uit te zoeken namelijk. Ook kregen de kids nog een vakantie centje. Daar even lekker wat gedronken in de tuin en toen lopend naar mijn schoonfamilie. Daar zouden we met z’n allen gaan eten.

In de middag met de kleintjes naar buiten om even de energie de vrije loop te laten. Daarna met z’n allen eten en na de koffie weer richting huis. Andries en ik keken nog een film en daarna heerlijk slapen. Zo fijn om vakantie te hebben!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply jane schalk

  Heesbeen in Brabant ??? dan ben je vlak bij mij geweest wat leuk

  april 23, 2019 at 21:55
  • Reply hillybillybeauty

   Yes! Mooie plek!

   april 23, 2019 at 22:00

  Leave a Reply

  CommentLuv badge