Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #53

We zitten nog volop in de zomervakantie en daar genieten we nog van. Deze week waren de meiden grotendeels uit logeren, dus konden wij ons even richten op Thomas. Ook weleens fijn! We hebben leuke dingen gedaan deze week!

Maandag

Vandaag gingen we naar Mijdrecht om de meiden naar Andries’ ouders te brengen. Zij gaan daar een paar nachtjes logeren en we combineerden het met een bezoekje aan mijn zwager en schoonzus. We hadden nog cadeautjes voor kleine Saartje meegenomen, die was jarig geweest. En natuurlijk even knuffelen met kersverse neefje David.

 

Toen wij de meiden hadden afgezet bij mijn schoonouders ging ik nog even snel daar naar de Lidl. Bij ons is er niet echt een Lidl heel vlakbij, dus ik combineer dat vaak ook eventjes als we een bezoekje aan Mijdrecht brengen.

Wel even schuilen voor de regen. Het goot!

Dinsdag

Vandaag gingen we naar de bioscoop met Thomas. Cars 3 in 3D, wow, dat was natuurlijk een schot in de roos! Om kosten te besparen gingen we op de fiets, pffff, daar had ik halverwege wel spijt van. 😉

Hij vond de film fantastisch!

In het begin van de avond besloten we naar de Ikea te gaan. We moesten nog een rolgordijn terugbrengen, dus een mooie gelegenheid om meteen lekker een zelfgemaakt ijsje te halen. 😉

Dolle boel voor 40ct

Daarna door naar de Hornbach, die zit ernaast, om alvast wat inspiratie op te doen voor de toekomstige badkamer.

Nice!

Altijd leuk dit soort foto’s

In de avond keken Andries en ik een film op Netflix en genoten even heerlijk van een rustig avondje.

Woensdag

Vandaag was een heerlijke dag qua weer! Ik deed wat boodschappen en rommelde heerlijk in huis. Het wordt steeds leger wat troep en overtollige spullen betreft, zalig!

Even lekker op de fiets naar de speeltuin. Thomas vindt dat geweldig en hij geniet er écht van. En als hij geniet, dan doe ik dat ook. 😉

Ik keek in de avond lekker tv, Andries wilde graag gamen boven. Prima! Ik vermaak mij wel. 😉

Donderdag

Vandaag hadden we een actieve dag met puinruimen. Morgen komt het grofvuil en daarom wilden we zoveel mogelijk spullen die weg mogen ook daadwerkelijk wegdoen. Omdat wij geen grote tuin hebben wilden wij al een tijdje de grijze container voor het huis. ( wat bijna de hele straat ook heeft ). Dus 1 plantenbak weggehaald, en de container voor gezet.

Mijn moeder komt over 2 weken en dan gaan we in de andere bak mooie hortensia’s zetten. Dan is het weer helemaal gezellig.

Ook was het een dag van een hoop dingen afhandelen. En dat voelt ook goed! Ik mailde de gemeente of ze de papiercontainer weer konden ophalen die wij onlangs kregen ( ik breng het zelf wel naar de papierbak ). Ook mailde ik nog met wat bedrijven voor mijn blog, ook weer een vruchtbare dag gebleken.

Amy en Fenna werden in de middag thuisgebracht, toch wel weer gezellig om die meiden thuis te hebben!

Vrijdag

Vandaag een rustig dagje. Ik ging even langs mijn vader voor een bakkie en met Thomas haalde ik wat stickers voor zijn nieuwe Cars 3 stickerboek.

Zaterdag

Regen, regen en nog eens regen. Tussen de buien door fietste ik met Amy en Thomas naar Leidsenhage. We gingen voor nieuwe hockeyschoenen voor Amy, maar daar slaagden we niet in. Thomas kon bij Favoriet sport even lekker een balletje trappen.

En….spotte ik daar zomaar een gave jas voor Thomas! Hij loopt nog steeds in zijn jas van 2 jaar geleden, eeeehhh maatje 104. Véél te klein dus! Ik zag gave softshell jassen voor een mooie prijs ( en voor Thomas zat genoeg geld in zijn “kleding-enveloppe” ), dus ik nam er eentje mee. ( maat 140…slechte moeder ben ik dat mijn kind in veel te kleine kleren loopt )

Verder waren we de hele dag verder binnen. Al heb ik nog snel op de fiets even iets bij de markt gehaald tussen de buien door. Thomas heeft heel lief met zijn autootjes gespeeld, hij gaat daar dan helemaal in op!

Hij heeft nu van de dokter nog antibiotica crème gekregen om nog een paar weken te gebruiken. En een verwijsbrief voor de dermatoloog, hij gaat door de malle molen.

We keken nog naar de leeuwinnen, de kwartfinale. Wát een spannende wedstrijd! En gewonnen, super tof.

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk. Er is in de zomer geen kidsclub, dus Thomas moet zich in de dienst vermaken met een kleurboekje. Ging super goed!

Hierna reden we door naar mijn vader om daar gezellig te luchen. Ondertussen reed Andries met mijn broer even naar een adresje in de buurt om voor Thomas verduistergordijnen te halen via Marktplaats.

Heb je goed opgemeten schat?” Ja, heb ik! ……Dusssss….

Ik heb er maar 2 plooien uitgehaald om hem passend te maken. Tja, het is niet anders.

Na het avondeten was het opeens heerlijk weer ( de hele dag hadden we regen ), dus ging ik met Thomas nog even naar de speeltuin. Op de fiets, man wat ben ik sportief! haha

Niks is leuker dan 100x je autootjes van de glijbaan te laten rijden. Alleen dat naar boven lopen is vermoeiend. 😉

En als afsluiter van deze diary nog een selfie, en ik moet nodig naar de kapper! 😉

Heerlijk in mijn Tante Betsy zippie, ik woon in deze zippies! In de avond pakte ik lekker mijn boek erbij en ging ik heerlijk lezen. Manlief moet morgen weer werken, dus één iemand gaat alweer terug in het ritme. Toch weer prettig hoor, wat ritme in huis. 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat de meidden uit logeren waren.
  Hoop dat het snel beter zal gaan met jullie zoon.
  De TB zippies staat je mooi.

  Xoxo

  juli 31, 2017 at 09:54
 • Reply Jessica J.

  Mooie selfie! De zippie staat je erg goed!
  Goed dat het eindelijk wat beter gaat met Thomas. Arm kereltje! Hopelijk is hij er binnen enkele weken volledig van verlost!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #64 • Pokémon GO raid party en kattenspam!My Profile

  juli 31, 2017 at 15:09
 • Reply Natascha

  Wat hebben jullie een leuk neefje zeg, wat een cutie! En ik vind de jas die je hebt gescoord voor Thomas heel leuk, net zoals jouw zippie, die staat je leuk Hilde!

  juli 31, 2017 at 21:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge