Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #179

hillybillybeauty.nl

Verhuizen geeft best een hoop drukte ben ik inmiddels achter. Rondkijken voor nieuwe meubels, ideetjes opdoen, ons huidige huis aan kant maken want deze week kwam ons huis op Funda! Nou, dat geeft best een hoop gezonde spanning kan ik je vertellen. Zeker als je ook de statistieken kan bekijken van ons huis op Funda, wow! Hoe ging mijn week verder? Ik laat het weer zien!

Maandag

Vandaag ben ik vergeten foto’s te maken. Ik was bezig met papierwerk voor onze nieuwe hypotheek en dook tussendoor lekker in een boek. De vakantie was weer voorbij, dus even weer genieten van de rust in huis.

Dinsdag

Vandaag had Amy een laatste gesprek op het ROC in Den Haag voor haar vervolgopleiding. Uiteraard speelde ik voor taxi. Dit keer bleef ik in de auto wachten want ze bleef niet heel lang weg.

Eenmaal thuis ging ik heerlijk verder in dit gave boek.

Later in de middag bleek dat ons huis op Funda was geplaatst! En binnen 1,5 uur kregen we een belletje van de makelaar dat er al 3 bezichtigingen ingepland waren!

Toch een gek gezicht, je eigen huis op Funda..haha

Woensdag

Thomas vandaag een lekker kort dagje. Heerlijk saampjes thuis onder een dekentje een leuke film kijken. Genieten van zulke momentjes. Ook maakte ik wat foto’s voor het Instagram account van De Boekenzusjes.

En ik besloot eens nieuwe koffiebonen aan te schaffen. Ik ben benieuwd hoe deze smaken!

Donderdag

Slik, de makelaar belde. In totaal 14 bezichtigingen aankomende maandag en dinsdag! Wow….stiekem hopen dat daar in ieder geval een koper bij zit šŸ˜‰

Ook kwam vandaag het officiƫle bord op het raam

Mijn moeder zei dat ze mij wel wilde helpen met het aankleden van de tuinen en het dakterras van onze nieuwe woning. Ik heb zelf absoluut geen groene vingers, maar zij wel. En we willen in het voorjaar toch al kunnen genieten van onze ruimte buiten.

voortuintje. Bestrating is prima, maar er mag wel een leuke plant in die aarde toch?

En dit is onze achtertuin. We willen een overkapping achterin maken zodat we daar een loungeset kunnen plaatsen. Maar er mogen nog wel wat leuke planten bij.

En dit is ons dakterras. Een gave pot met een mooie plant en wat in de bakken aan de rand zal al een heel stuk schelen.

Ik kan niet wachten!

Vrijdag

Vandaag een beetje ontspannen aan gedaan. In de middag ging de hele bups naar de hockey en werd ik blij verrast met een nieuw boek vanuit Engeland. Wat een plaatje!

Zaterdag

Ik besloot vandaag niet mee te gaan naar de hockey. Aangezien er maandag en dinsdag bezichtigingen zijn besloot ik thuis aan de slag te gaan.

Mijn hulpjes vandaag, haha.

Fenna kreeg een nieuw tenue gesponsord. Super tof!

En vandaag was de eerste wedstrijd van haar team in de nieuwe (hoge!) klasse. En na Ć©Ć©n zaterdag staan de meiden gewoon bovenaan. Altijd leuk!

En Thomas had ook een heerlijk weertje tijdens zijn wedstrijd. Hij won ook met 5-2.

In de middag deed iedereen lekker zijn eigen ding. Even naar buiten, lekker chillen….en in de avond natuurlijk Wie is de Mol. Ik weet het dit jaar echt niet hoor!

Zondag

Vandaag was het ook prima weer. Ik ging weer door het huis (wat kan een mens toch snel weer een bende maken zeg! Lees….sommige gezinsleden ;-)). Andries ging in de middag met Thomas even lekker naar het bos. Op zoek naar dieren….;-)

Wat een fantasie šŸ˜‰

Ik ging niet al te laat naar bed. Ik was namelijk toch best een beetje zenuwachtig voor de volgende dag. Wie weet krijgen we al een bod….Dat lees je volgende week weer in mijn nieuwe diary. šŸ˜‰

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Jeetje super spannend allemaal….
  Prachtig dakterras
  Leuk om het aan te kleden en een overk point in de tuin is tof.
  Zodat men er ook beschut kan chillen bij wat frisser weer.

  Xoxo

  maart 12, 2020 at 18:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge