Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #215

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe diary! Een dag te laat, maar hier is hij dan toch. Afgelopen week moesten we op zoek naar een nieuwe fiets voor Amy, maar kregen we ook een twist in het ‘gestolen-fiets-verhaal’. De airco werd geïnstalleerd, een heftig ongeluk met Thomas zijn beste vriendje en nieuwe boeken. Welkom bij weer een nieuwe leesvlog!

Maandag

Vandaag lekker weer aan het puzzelen geweest. Heerlijk ontspannen met een luisterboek.

En ik kreeg dit nieuwe boek binnen. Wat een prachtige uitgave!

De anatomie van dromen

Dinsdag

Thomas had vandaag een studiedag, dus we gingen even gezellig bij opa langs…

Fenna was bij de kapper geweest, en die is super blij met haar blondere haar.

Vandaag kon Andries in de ochtend een nieuwe fiets voor Amy halen. Die van haar was zondag gestolen bij het station.

Maar toen belde Amy einde van de middag vanaf het station op (op weg naar haar werk), dat haar fiets er opeens weer stond! Op een andere plek, en dit keer op slot (wat zij zondag dus, heel stom, was vergeten). Dus Andries met Fenna in de auto, reserve sleutel mee, en Fenna is op Amy haar eigen fiets weer terug naar huis gefietst.

Dus Amy heeft nu 2 fietsen…..haha. Gelukkig moet ze er na de zomer één extra hebben voor haar mogelijk nieuwe opleiding, dus die hebben we alvast in huis 😉

En mijn moestuintjes doen het goed 🙂

Woensdag

Dus dat werd verpotten vandaag!

En mijn collega stuurde een foto met boeken die voor mij klaarliggen voor Boek van de Maand. Heerlijk!

Donderdag

Ik weet niet wat mijn sperzieboon opeens denkt, maar die gaat opeens als een tierelier!

Ik ben een beetje aan het zoeken naar leuke lage schoenen voor op mijn werk. Er is zoveel keus, en dat maakt het best moeilijk…haha

Vandaag kwam Thomas helemaal beduusd uit school. Tijdens de overblijf speelde hij met oa zijn beste vriendje ‘buut vrij’. Dat vriendje is met een gestrekte arm op een boom afgerend om te buten en kon niet meer stoppen…..dubbele armbreuk als gevolg. Thomas heeft hem bijgestaan, geholpen totdat hij naar het ziekenhuis moest. Dat was natuurlijk best een heftige ervaring. De arm/pols bleek er niet al te prettig uit te hebben gezien. Dus de middag en avond was Thomas wat timide. Gelukkig mocht hij even bellen met zijn vriendje toen die weer thuis was. En we hebben meteen een cadeautje geregeld om morgen uit school even langs te brengen!

Vrijdag

Zelf kreeg ik nog leuke boekenpost vandaag!

Uit school gingen we even bij Thomas vriendje langs. Thomas kon zijn naam even op het gips schrijven en zijn cadeautje geven. Het werd het Waanzinnige boomhut moppenboek. Thomas is hier al helemaal weg van, en ik kreeg foto’s van de moeder van zijn vriendje met een hardop lachende zoon. Dus het cadeautje is een schot in de roos!

De rest van de dag werkte Amy en ik aan deze geweldige puzzel. Ik heb nu al een flinke verzameling Cavallini puzzels, gelukkig komen er binnenkort weer nieuwe aan 😉

Zaterdag

Vandaag mocht ik weer de hele dag werken. Het was gelukkig wel lekker bedrijvig en leuke klanten aan de balie gehad.

En we kregen deze super leuke kaarten binnen….ik vind ze geweldig!

Tijdens mijn pauze las ik deze app van Amy, altijd leuk om te weten dat er thuis iets leuks wacht op mij 😉

En ook de airco is geïnstalleerd vandaag! Laat die warme avonden maar komen…

Nu de Pasen voorbij is konden deze repen naar de kantine verhuisd worden. Dat vinden mijn collega’s en ik absoluut niet erg. Mjammie!

En eenmaal thuis kon Thomas mij nog een mooie medaille laten zien van de hockey van die dag.

En zette ik mijn nieuwe aanwinst op een mooi plekje in de kamer.

Hebben jullie mijn Groene Kneusjes blog ook al gelezen?

Zondag

Vandaag heerlijk weer, en lekker lui geweest. Mijn dag zag er ongeveer zo uit…haha

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge