Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #210

hillybillybeauty.nl

Een dag later dan gepland! Excuus! Ik heb het hele weekend gewerkt, en was gisteren een beetje gaar. Maar nu dan toch mijn wekelijkse diary. Met een leuke, en vooral grappige, challene van mijn werk. Ook een leuk fangirl momentje en zijn we op zoek gegaan naar aankleding voor ons huis. Een beetje extra sfeer creëren.

Maandag

Op Instagram kwamen deze gave canvas tassen voorbij. Speciaal gemaakt om de boekhandels te steunen. Er zijn meerdere kleuren met diverse quotes op de achterkant. Bij Paagman hebben wij ze inmiddels ook. Echt tof!

Dinsdag

Al een paar dagen heeft Paagman een leuke challenge op Instagram. Natuurlijk doe ik daar elke dag aan mee. Zo kwam er de vraag welk boek ik niet kon wegleggen. Dat zijn er meerdere, maar degene die meteen in mij opkwam was Confettiregen van Splinter Chabot. Dus die foto heb ik gepost….en ik kreeg zowaar een reactie van Splinter zelf. Fangirl moment!

En vandaag kwam ons nieuwe lampje binnen! Geeft zulk sfeervol licht in de woonkamer. Stukje bij beetje wordt het steeds gezelliger en knusser in huis.

Woensdag

Whoop whoop! Eén van mijn favoriete auteurs komt weer met een nieuw boek! Ik kan niet wachten.

En in de avond trakteerde wij onszelf even op een lekker ijsje…

Donderdag

Dit boek staat al een tijdje op mijn wishlist om te lezen. Het boek staat op de Libril shortlist, en maakt dus kans om de Libris Literatuurprijs te winnen. En het boek heeft onlangs ook de Nederlandse Boekhandelsprijs gewonnen. En nu kan je hem gesigneerd, en in speciale hardcover editie, bestellen bij mijn werk. Dus ja…..dat heb ik natuurlijk gedaan!

Thomas is volgende week jarig en Andries heeft via marktplaats het perfecte cadeau gescoord. Ok, volgens mij is Andries er stiekem net zo blij mee, maar ja…..hahaha

Vrijdag

Ooooohhhh, vandaag kwamen mijn nieuwe kussentjes van Zebbz binnen. Zo blij mee!

En we hebben wat leuks op het oog voor aan de muur bij de eethoek. Dit vind ik zo gaaf! Het is wel prijzig, maar wel ontzettend gaaf. Dus hier gaan we zeker tzt een bestelling plaatsen.

Zaterdag

Vandaag moest ik de hele dag werken, en Andries kwam uit zijn nachtdienst. Dus de kids waren even op zichzelf aangewezen. Nou, dat was geen probleem kreeg ik via app al door…haha

Op het werk gingen we de bookfacechallenge op de foto zetten. Wat hebben we gelachen! Het was nog best ingewikkeld om een goed passende cover te vinden, hahaha

We hadden ook weer allemaal nieuwe puzzels binnen. Ik heb mijzelf maar eentje cadeau gedaan. Ik heb wel weer zin om een puzzel te maken binnenkort.

Eenmaal thuis een beetje tv gekeken. Ik had wel wat hoofdpijn, dus ik ben niet al te laat naar bed gegaan. Morgen namelijk weer werken. Gezellig!

Zondag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Ik moest van 12 tot 17 werken. Het was erg gezellig omdat ik met een collega stond die ik al een tijdje niet had gezien. Dus dat was erg gezellig.

Ik heb geen foto’s gemaakt verder vandaag. Eenmaal thuis was ik gaar 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge