Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #172

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe Diary! Afgelopen week was weer een volle week. Ik moest naar het ziekenhuis, Fenna naar de tandarts en de hockeyverplichtingen waren ook weer in volle gang. Mijn zusje kwam nog gezellig langs en mijn moeder liet wel hele gave schoenen zien! Al met al weer een volle week.

Maandag

Op maandag doe ik vaak in de ochtend meteen de boodschappen. Voor een hele week lukt mij niet, maar ik vind boodschappen doen niet zo heel erg. En zeker niet als ik een leuke deal tegenkom! Deze kerst-ijstaarten bij de Albert Heijn waren maar 50ct! Score!

Met Fenna moest ik naar de tandarts in de middag. Daar zit eens in de zoveel tijd iemand voor bitjes happen. Nu Fenna haar beugel eruit is kan ze eindelijk even een goed hockeybitje op maat. Dus ze mocht lekker gips happen. En ja, pubers willen alleen op de foto als er een mooie insta-filter overheen gaat natuurlijk…zucht..

Dinsdag

Ik heb mijn boeken-koopstop ruim 1,5 maand volgehouden. Maar nu hield ik het echt niet meer. Vandaag kwamen deze mooie boeken binnen. Twee ervan zijn tweedehands, dus ik ben goed bezig geweest toch? 😉

In de ochtend moest ik naar het ziekenhuis voor controle. De laatste keer bij de chirurg! Nu alleen nog elk half jaar bij de dermatoloog. Fijn.

Woensdag

Wat een storm vandaag! Amy stuurde al een foto van hoe ze haar fiets aantrof die middag op school, oeps.

Vandaag kwam ook een extra video van de boekenzusjes online. Je kan hem hier bekijken.

Ook kwam er nog leuke boekenpost binnen voor Thomas. Hier is hij altijd super blij mee!

En op Instagram kwam er weer een nieuwe geur van Zoflora voorbij…..hebben!!

Donderdag

Vandaag had ik een beetje een baaldag. Dus ik besloot om mij niet al te druk te maken vandaag…

Vrijdag

Vandaag stuurde mijn moeder een foto van een paar super gave nieuwe Nikes die in April komen in samenwerking met Dior. Tja, eerst ons lekker maken en vervolgens de prijs noemen; 2500 euro…hahaha. Never nooit niet dus.

Ze zijn wel super gaaf overigens.

Thomas had vandaag zaaltraining en ik was de sjaak om deze week mee te gaan. Anderhalf uur in een koude ballonhal zitten wachten is niet helemaal een fijne bezigheid. Gelukkig waren er wel wat ouders om gezellig mee te kletsen.

In de avond dook ik lekker in mijn boek.

En kijkend naar de boekenlegger kreeg ik spontaan heimwee naar Bath….snik snik

Zaterdag

Vroeg uit de veren vandaag om Thomas klaar te maken voor zijn hockeywedstrijd. Andries ging mee, maar ik was helaas wel de sjaak om toch vroeg mijn bed uit te moeten. Ach ja, alles voor je kinderen hè?

Mijn zusje kwam spontaan gezellig even langs. Lekker kletsen, flink gelachen en even samen boodschappen gedaan. Ik moest naar de Bruna voor een pakketje en zag een super fijne aanbieding. Stephen King boeken voor 5,99! Tja, die laat je niet liggen dan toch?

Thomas en Fenna hadden in de avond een nieuwjaarsdiner op de hockeyclub (Fenna als trainster). Dus die hadden een leuk avondje.

Andries was niet thuis dus Amy en ik maakten het onszelf ook gemakkelijk qua eten.

In de avond was het natuurlijk Wie is de mol tijd!! Wat een geweldige aflevering. We hebben in een deuk gelegen om de opdracht in de taxi’s. Hilarisch!

Zondag

Vandaag weer voor dag en dauw op….pfffff. Fenna moest om 9 uur in de ochtend in Noordwijk zijn. Ik kon dus weer lekker op tijd de dag beginnen.

Helaas is het team in de zaal niet echt lekker bezig. Laten we ons maar weer focussen op het veldseizoen 😉

Eenmaal thuis kakte ik helemaal in en heb ik ook lekker mijzelf met een dekentje op de bank teruggetrokken. Einde van de middag kwamen mijn zwager en schoonzus met de kids gezellig langs. Dat is altijd weer even leuk om elkaar te zien.

Ze bleven gezellig eten en gingen daarna naar huis. Ik ging ook op tijd naar bed, want ik was gesloopt. Op naar weer een nieuwe week.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge