Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #180

hillybillybeauty.nl

Wat een week was dit zeg! We kregen alle kijkers voor ons huis en daar kwam al meteen goed nieuws uit! Wat een opluchting! Het is natuurlijk nog even onder voorbehoud, maar het voelt goed om al een bod binnen te hebben. Ook was deze week een week met een wat minder fijn randje. Het Coronavirus zorgt voor een hoop onzekerheid en maatregelen. We rollen van de ene rollercoaster in de ander…

Maandag

Het huis is aan kant…laat de kijkers maar komen! Best spannend gevoel hoor. En ook wel een beetje raar. Het idee dat er allemaal wildvreemde mensen door je huis heenlopen en hun mening geven over je huis. Thomas mocht bij een vriendje spelen, Amy ging uit school door naar haar werk en Andries en Fenna kwamen mee naar mijn vader om daar de paar uurtjes door te brengen.

Ik kom die paar uurtjes wel door….

Diezelfde avond belde de makelaar al even wat bijzonderheden door. Van de kijkers van vandaag waren er 2 serieus geïnteresseerden dacht hij. Even afwachten dus!

Dinsdag

Goed nieuws! Al in de ochtend kregen we een belletje dat één van de kijkers van gisteren een bod heeft uitgebracht! En dan ook nog eens een leuk bedrag boven onze vraagprijs. Niet te geloven. Vandaag komen er ook nog een stuk of 7 kijkers, dus die wachten we nog even af. Maar dit geeft al een heerlijk gevoel natuurlijk.

Thomas ging uit school weer met zijn beste vriend mee. Super lief dat hij twee dagen even bij hun kon vertoeven. Ze gingen naar een holi feest in Den Haag….Thomas vond het fantastisch…haha

We hebben flink moeten boenen om al het poeder van hem af te krijgen.

Ook kreeg ik bericht van een uitgever dat De Boekenzusjes ambassadeur zijn geworden van een nieuw boek wat in april uitkomt. Super tof!

Bij de kijkers van vandaag zat ook wel iemand die interesse had, maar die had haar hele financiële plaatje nog niet op orde. Een beetje tricky dus om dat af te wachten met de kans de bieder te laten schieten. We hebben dus het bod geaccepteerd!! whoop whoop!

Woensdag

Nog een beetje in een soort van roes door alle gebeurtenissen vandaag. Super blij dat het huis wellicht al zo snel verkocht is natuurlijk.

Amy stuurde mij nog een appje welke Harry Potter bedels ik had van Pandora. Waarom ze dat wilde weten? Geen idee! Misschien krijg ik tzt wel een leuk cadeautje 😉

Ook kwam mijn favoriete YouTuber met het bericht dat er in mei weer een believathon komt. Ik vond die vorige keer ook erg gaaf om aan mee te doen. Je leest in die periode voornamelijk alleen kinderboeken. Ik focus mij dan altijd op de Engelstalige kinderboeken. Hij is zo humoristisch en enthousiast dat hij zelfs voor deze readathon een boekje in eigen beheer heeft uitgegeven. Wat leuk! Ik heb hem meteen besteld.

Aangezien er maatregelen zijn genomen dat alle sporten zijn afgelast hebben we dus ook geen hockey meer. Wat een tijd houden we over zo!

Donderdag

Vandaag kreeg Thomas zijn 9 jaars prik. Ik heb hem dit pas in de ochtend verteld omdat hij niet nogal spannend vindt. Hij heeft namelijk niet zulke leuke ervaringen met prikken etc, dus hij heeft er een beetje een angst voor opgebouwd. Maar wat een stoere knul! Hij deed het ontzettend goed!

Ook kreeg ik nog een heel gaaf kinderboek binnen. Ik heb de Engelse versie al, maar ik ga hem voor nu in het Nederlands lezen. Ik ben benieuwd!

In de avond kwam het bericht dat er drastische maatregelen omtrent het Coronavirus worden genomen. Dit betekende ook dat Thomas zijn schoolbezoek aan Blijdorp niet door zou gaan de volgende dag. Daar baalde hij enorm van!

Vrijdag

Wel naar school, maar dus geen Blijdorp helaas. Ik ging naar de supermarkt om mijn boodschappen te doen, wat een gekkenhuis! Dit is wel even schrikken als je al die gekte voor je neus ziet zeg…

Thuis bleek één van Fenna haar vissen de Corona gekte niet aan te kunnen…

Om de dag een vrolijk randje te geven kreeg ik onverwacht een boek binnen welke ik al een tijd geleden had besteld. Ik was het gewoon vergeten! Altijd leuk zo’n onverwacht cadeautje.

Zaterdag

Geen hockey, dat is best een beetje raar! Om toch even een frisse neus te halen gingen we naar Meijendel. We besloten wel écht het bos in te gaan om te grote mensenmassa’s te vermijden. We zagen namelijk in de speeltuin dat er ontzettend veel volwassenen en kinderen hutje mutje bij elkaar waren, ook niet echt slim leek ons. Dus wij gingen voor een lekkere wandeling.

Het was ook echt een heerlijke dag om even zo’n wandeling te maken. Daarna lekker thuis eten en in de avond de finale van Wie is de Mol. Heerlijk die family-time!

Zondag

De scholen gaan dicht. Het is toch allemaal wel een beetje onwerkelijk hè? De kinderen vinden het nu nog leuk, maar ik denk dat ze hun sociale omgang op school best gaan missen. Met Thomas ging ik nog even wandelend naar de supermarkt. Een beetje in beweging blijven naast dat zoveel mogelijk binnen blijven.

En de grapjes rondom het virus komen natuurlijk ook om de haverklap binnen. Dit houdt het allemaal nog een beetje draaglijk natuurlijk. Ik vind het in ieder geval erg leuk om te lezen.

We hebben de spelletjes uit de kast getrokken en Netflix zal ook wel veel aanstaan de komende tijd. Maar we maken er het beste van toch?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dat is fijn
  Hoop dat alles binnenkort rond is betrefd de verkoop van jullie huidige woning.
  Leuk er een dag uit met het gezin.
  Mooi is het bos…
  De natuur doet een mens zoveel goeds.

  Xoxo

  maart 16, 2020 at 11:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge